Locale Altele
Marti, 1 Decembrie 2020
Marti, 1 Dec 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târg de Turism la Grand Mall
Consiliul Județean Satu Mare  - Sambata, 13 Aprilie 2013

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, a participat vineri la deschiderea Târgului de Turism, care are loc la Grand Mall Satu Mare.


           

„Târgul de turism din acest an din Satu Mare va oferi vizitatorilor o supriză, sper foarte plăcută, ca printre oferte să regăsească destinaţii turistice din judeţul Satu Mare.

 

Paradoxal, acesta cred că este primul târg de turism din Satu Mare, unde judeţul Satu Mare şi primării din judeţ au standuri proprii. Eram obişnuiţi să participăm la târguri din ţară, dar ignorăm tocmai târgurile de turism din Satu Mare.

 

Vreau foarte mult să schimbăm această politică, ca operatorii de turism să ofere sătmărenilor destinaţii de vacanţă nu doar în Turcia, Italia sau alte ţări din Europa, să le propună şi Tăşnad, Ţara Oaşului, cramele de la Beltiug sau un circuit al bisericilor medievale din judeţ.


           

Ştiu că un rol important îl are Consiliul Judeţean şi de aceea încercăm să organizăm cât mai multe acţiuni de promovare turistică a judeţului, bineînţeles în paralel cu dezvoltarea infrastructurii turistice. Sper ca nu peste mult timp să vă invit la Luna Şes sau la Băile Beltiug.

 

M-aş bucura foarte mult dacă tot mai mulţi sătmăreni ar avea posibilităţi să meargă în străinătate, iar în acest sens cred că există o ofertă extrem de consistentă. Dar, înainte de orice, am venit aici pentru că vreau să promovăm turismul în Satu Mare pentru români şi pentru străini.

 

Îmi doresc ca într-adevăr turismul sătmărean să se relanseze şi să devină o activitate consistentă, atât în ceea ce înseamnă partea de divertisment, dar şi în ceea ce priveşte calitatea serviciilor, şi să devină un domeniu de referinţă pentru judeţul nostru.


 

Sper ca oferta prezentată aici să fie pe placul cât mai multor vizitatori şi urez mult succes tuturor firmelor participante, autorităţilor locale, care au făcut efortul de a fi astăzi prezente” – a declarat Adrian Ștef în discursul de la deschiderea târgului.

1453 vizite
Distribuie pe