Locale Altele
Sambata, 15 Decembrie 2018
Sam, 15 Dec 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aeroportul Satu Mare, reprezentat la Routes Europe 2013
Consiliul Judeţean  - Joi, 16 Mai 2013

Aeroportul Satu Mare a fost reprezentat la Routes Europe 2013, cea mai mare expoziţie aeronautică  din Europa, care a avut loc în perioada 12-14 mai la Budapesta.
 

           

Alături de delegaţia Aeroportului Satu Mare, alcătuită din directorul general Nicolae Fechete şi directorul comercial Claudiu Sulea, s-a aflat la Budapesta şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef.

           

Evenimentul găzduit de Aeroportul din Budapesta a reprezentat un prilej excelent pentru aeroporturi, companii aeriene, autoritățile de turism și toţi ceilalţi actori implicaţi în sectorul aviației din Europa pentru a susţine întâlniri de afaceri și a face planuri de viitor. Routes Europe a reunit anul acesta peste 1.000 de delegaţi, reprezentanţi ai 100 de operatori aerieni şi 350 de aeroporturi.   

           

Prezenţa Aeroportului Satu Mare la acest eveniment deosebit de important a avut ca scop atragerea de noi parteneri, preşedintele Adrian Ştef şi conducerea Aeroportului Satu Mare având mai multe întâlniri cu operatorii aerieni şi alţi actori implicaţi în sectorul aviaţiei.

 

Aceştia au susţinut la Routes Europe 2013 prezentări ale facilităţilor oferite de Aeroportul Satu Mare, poziţionarea strategică, fiind cel mai mare aeroport din nord-vestul României, dar şi din zona de graniţă cu Ungaria.

616 vizite
Distribuie pe