Locale Altele
Duminica, 23 Septembrie 2018
Dum, 23 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Delegaţie sătmăreană la expoziţia Inter Airport Europe
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Duminica, 13 Octombrie 2013

În perioada 8-11 octombrie, la Munchen, în Germania, a avut loc Expoziţia Internaţională de Echipamente, Tehnologii, Design şi Service pentru Aeroporturi.

 

În această perioadă un total de 11.900 de vizitatori din 110 de țări au vizitat expoziția pentru industria de aeroporturi, pentru a afla despre cele mai recente tendințe tehnice și să investească în noi echipamente de aeroport.

 

La acest eveniment au participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, alături de directorul Aeroportului Internaţional Satu Mare, Nicolae Fekete, şi directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Sulea.

 

Delegaţia sătmăreană şi-a arătat interesul pentru aparate de detectat lichide, aparate de ficţiune pe pistă, maşini de pompieri aeroportuare şi alte echipamente necesare dotării conform noilor reglementării europene a Aeroportului Internaţional Satu Mare.

 

Pe parcursul celor patru zile de expoziție, un total de 640 de expozanți din 37 de țări au prezentat cele mai noi echipamente și sisteme disponibile, fie pentru terminale, fie pentru terminale adiacente, pista, șorț sau hangar. Cu o suprafață record de 28.300 m˛,  Inter Airport Europe 2013 a fost cea mai mare expoziţie de până acum, de acest gen. 

764 vizite
Distribuie pe

Se fac înscrieri la MENTORNET – programul pentru femei de afaceri
Marti, 18 Septembrie 2018
Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România implementează în perioada 21 Mai 2018 – 20 Mai 2019...   continuare

La Satu Mare se face cea mai bună bere din România!
Vineri, 3 August 2018
Ne mai desparte o săptămână de Festivalul Berii Artizanale, ce se va desfășura pentru prima dată la Satu Mare, iar organizatorii nu fac un secret din faptul că doresc să instituie...   continuare

Primul magazin Partener Enel deschis la Satu Mare
Luni, 16 Iulie 2018
Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis luni, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.   continuare

Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus la Satu Mare.
Sambata, 14 Iulie 2018
Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe site-ul licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de … 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro.   continuare

Ford Business Weeks: beneficii de exceptie pentru afacerea ta. Alege vehiculul comercial pe masura afacerii tale, la Ford West!
Vineri, 13 Iulie 2018
Vino in showroom-ul Ford West, la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta!   continuare