Locale Altele
Sambata, 23 Martie 2019
Sam, 23 Mar 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Delegaţie sătmăreană la expoziţia Inter Airport Europe
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Duminica, 13 Octombrie 2013

În perioada 8-11 octombrie, la Munchen, în Germania, a avut loc Expoziţia Internaţională de Echipamente, Tehnologii, Design şi Service pentru Aeroporturi.

 

În această perioadă un total de 11.900 de vizitatori din 110 de țări au vizitat expoziția pentru industria de aeroporturi, pentru a afla despre cele mai recente tendințe tehnice și să investească în noi echipamente de aeroport.

 

La acest eveniment au participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, alături de directorul Aeroportului Internaţional Satu Mare, Nicolae Fekete, şi directorul de cabinet al preşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Sulea.

 

Delegaţia sătmăreană şi-a arătat interesul pentru aparate de detectat lichide, aparate de ficţiune pe pistă, maşini de pompieri aeroportuare şi alte echipamente necesare dotării conform noilor reglementării europene a Aeroportului Internaţional Satu Mare.

 

Pe parcursul celor patru zile de expoziție, un total de 640 de expozanți din 37 de țări au prezentat cele mai noi echipamente și sisteme disponibile, fie pentru terminale, fie pentru terminale adiacente, pista, șorț sau hangar. Cu o suprafață record de 28.300 m˛,  Inter Airport Europe 2013 a fost cea mai mare expoziţie de până acum, de acest gen. 

819 vizite
Distribuie pe