Locale Altele
Luni, 6 Iulie 2020
Luni, 6 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Peste 150 de noi locuri de muncă la Dräxlmaier Satu Mare
Draxlmaier Satu Mare  - Vineri, 25 Octombrie 2013

Dräxlmaier Group continuă planurile de expansiune la fabrica de sisteme de cablaje din Satu Mare, prin crearea a peste 150 de noi locuri de munca.

 

Ca urmare a creșterii comenzilor de la clienții companiei, în perioada imediat următoare se demarează procesul de recrutare a peste 150 de noi salariati. Această decizie vine la scurt timp de la vizita din această săptămână a lui Fritz Dräxlmaier, CEO al Dräxlmaier Group, la fabrica din Satu Mare.  

 

"Investiția realizată constă într-o nouă unitate de producție, care va crește în mod semnificativ numărul de produse livrate către clienții existenți ai fabricii. Numărul de angajați implicați în acest proces a crescut în 2013 cu peste 1.000 de noi locuri de muncă create în Satu Mare. Planurile noastre de viitor vizează continuarea dezvoltării activității de aici, în strânsă legătură cu nevoia de business" - a declarat Fritz Dräxlmaier.

 

Dräxlmaier Satu Mare operează într-o piaţă extrem de complexă din industria auto. În cadrul contextului economic actual, Grupul a reușit să implementeze cu succes planurile de expansiune și să contribuie la economia locală prin crearea noilor locuri de muncă. Suma investită în Satu Mare pentru a asigura aceste rezultate a fost de aproximativ 30 milioane Euro, incluzând investițiile în clădiri, mașini și personal.

3028 vizite
Distribuie pe
Pijivschi Anatoli
Am lukrat in domeniul acesta
2017-10-24 07:22:02