Locale Altele
Miercuri, 5 August 2020
Mie, 5 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Aglomeraţie în supermarketuri
Lorena Georgi  - Duminica, 21 Decembrie 2008

Mii de sătmăreni au umplut la sfârşitul săptămânii supermarketurile şi magazinele alimentare, de unde şi-au cumpărat cele necesare pentru cina festivă de Crăciun.
 
La Real foarte greu să găsea un loc de parcare. Atât vineri, cât şi sâmbătă, sătmărenii, veniţi din diferite colţuri ale judeţului şi-au încărcat portbagajele cu bunătăţile cumpărate pentru Sărbători.

La Unicarm, vineri a fost cea mai aglomerată zi. Şefii de magazin spun că sătmărenii cumpără în preajma Sărbătorilor mai multă carne decât de obicei, iar în comparaţie cu aceeaşi perioadă de dinaintea Crăciunului de anul trecut, vânzările au crescut cu 15-20%.


Majoritatea sătmărenilor aflaţi în magazinele alimentare au spus că şi-au făcut deja aprovizionarea pentru masa de Crăciun, în timp ce alţii nu se grăbesc deloc. Conducerile supermarketurilor din Satu Mare sunt conştiente că, aşa cum s-a întâmplat în fiecare an, majoritatea sătmărenilor îşi fac cumpărăturile cu o zi sau două înainte de Crăciun, de aceea şi-au prelungit programul cu până la patru ore sau, în unele cazuri, l-au făcut non-stop.

Dacă la Real e non stop, la Billa şi la Kaufland este deschis până la miezul nopţii, iar la Unicarm în timpul săptămânii e deschis până la ora 23.00.

Tags: supermarket  aglomeratie  sarbatori  
1947 vizite
Distribuie pe