Locale Altele
Joi, 24 Septembrie 2020
Joi, 24 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Auchan îşi deschide porţile
Florin Răchitan  - Marti, 3 Decembrie 2013

La nici trei săptămâni după închiderea Real, hypermarketul care i-a luat locul pe drumul Careiului, Auchan, îşi deschide miercuri porţile pentru clienţii sătmăreni. Deschiderea oficială are loc la ora 10, iar evenimentul a fost precedat marţi de o conferinţă de presă la care au participat reprezentanţii managementului lanţului de magazine Auchan şi primarul municipiului Satu Mare, Dorel Coica.


Edilul-şef şi-a exprimat satisfacţia că, odată cu deschiderea noului hypermarket s-au creat mai mult de 100 de locuri de muncă noi pentru tineri, acestea adăugându-se celor 170 existente la Real şi care au fost preluate de Auchan.

De asemenea, Dorel Coica a lăudat iniţiativa managementului de a apela la furnizori locali pentru a-şi completa gama de produse de pe rafturi şi i-a asigurat de întregul sprijin al Primăriei Satu Mare în contribuţia la dezvoltarea în acest fel a economiei sătmărene.

Directorul regional responsabil de coordonarea hypermarketurilor Auchan din zona de Vest a României, Gaspar Biro, a pus accentul pe politica discount-ului generalizat practicat în magazin, ceea ce înseamnă că aici toate produsele se găsesc în permanenţă la cele mai bune preţuri posibile de pe piaţă.

După tăierea panglicii inaugurale, directorul de marketing al Auchan România, Tiberiu Dăneţiu, şi directorul magazinului din Satu Mare, Anca Ivan, şi-au însoţit oaspeţii într-un tur al spaţiilor de comercializare, ocazie potrivită pentru a prezenta cea mai bogată ofertă de produse alimentare şi non-alimentare existentă la această oră în oraşul nostru.

Cei doi au subliniat din nou importanţa colaborării cu producători autohtoni şi locali, iar un raion este rezervat special pentru cele mai cunoscute brand-uri din Ungaria, apreciate de mulţi sătmăreni. Promoţiile cele mai atractive pentru această perioadă de dinainte de Sărbătorile de Iarnă sunt la aparatura IT şi TV, precum şi la jucării.

Pe o suprafaţă netă de vânzare de peste 6.000 de mp, noul hipermarket Auchan Satu Mare oferă locuitorilor o gamă de 35.000 produse. Specialist alimentar recunoscut, Auchan se diferenţiază prin faptul că pune un accent deosebit pe calitate, prospeţime şi preţuri mici.

Auchan Satu Mare a dezvoltat în mod special partea de produse proaspete fabricaţie proprie: brutărie, patiserie, carmangerie, gastronomie şi a acordat o atenţie deosebită raioanelor de legume şi fructe, dar şi pescăriei, graţie filierelor de aprovizionare româneşti şi internaţionale, integrând şi punctele forte recunoscute ale Real în aceste domenii.

În domeniul nealimentar, Auchan Satu Mare a extins substanţial raioanele destinate copiilor şi bebeluşilor (jucării, educaţie, îmbrăcăminte), parfumeria şi îngrijirea personală, universul multimedia dar și cele destinate întreținerii casei, pentru a răspunde cât mai bine nevoilor familiilor, dar şi pentru a îmbunătăţi, prin preţurile practicate, puterea de cumpărare a clienților.

În plus, pentru a surprinde în fiecare zi clienţii, Auchan Satu Mare le propune multiple acţiuni comerciale inovante și atractive, târguri și evenimente, degustări, oferte sezoniere, care consolidează şi mai mult identitatea şi unicitatea comerţului Auchan.

Accesul la Auchan Satu Mare este unul simplu şi rapid, atât pentru locuitorii din oraş, cât şi pentru cei care tranzitează zona, graţie multiplelor modalități de transport în comun si a celor 2 linii de maxi-taxi gratuit Auchan. Pentru cei veniţi cu maşina, centrul dispune de o parcare gratuită de 925 de locuri. 

4315 vizite
Distribuie pe