Locale Altele
Duminica, 25 August 2019
Dum, 25 Aug 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cursuri de calificare la AJOFM
AJOFM Satu Mare  - Luni, 20 Ianuarie 2014

Formarea profesională este măsura activă promovată constant de către AJOFM Satu Mare prin care se urmărește creșterea șanselor de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin diversificarea competențelor profesionale.

Programele de formare profesională asigură inițierea, calificarea, recalificarea, perfecționarea, specializarea persoanelor în căutarea unui loc de muncă și se face prin furnizori de servicii de formare profesională, autorizați în condițiile legii din sector public sau privat cu care AJOFM Satu Mare încheie contracte în urma unor proceduri de cerere de oferte conform legii.

Pentru anul 2014 AJOFM Satu Mare are un program de formare profesională care cuprinde 616 persoane din care 42 sunt deținuți din penitenciarul Satu Mare care mai au de executat 9 luni din programul de detenție.

Durata programului de formare profesională exprimată în ore de pregăture pe niveluri de calificare este de nivel 1-360 de ore, de nivel 2 – 720 ore și de nivel 3 – 1080 de ore.

În anul 2014 se vor organiza următoarele cursuri de calificare: administrator pensiune turistică, agent de securitate, bucătar, cameristă, coafor, cofetar patiser, electrician întreținere și reparații în industria mică, frizer, îngrijitor bătrâni la domiciliu, inspector resurse umane, instalator instalații sanitare și gaze, lucrător în comerț, lucrător în structuri pentru construcții, manichiurist, pedichiurist, mecanic auto, montator subansamble, operator introducere validare și prelucrare date, operator la prelucrarea maselor plastice, ospătar și tapițer.

Pentru a accesa aceste cursuri trebuie să vă adresați Compartimentului Formare Profesională din cadrul AJOFM Satu Mare.

1382 vizite
Distribuie pe