Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Premierul României a vizitat fabrica Draxlmaier din Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 14 Mai 2014

Primul-ministru Victor Ponta şi-a început vizita de miercuri de la Satu Mare răspunzând invitaţiei conducerii companiei Draxlmaier şi s-a documentat la faţa locului despre situaţia actuală a celui mai mare angajator din judeţ, precum şi despre planurile de dezvoltare din viitor.

După o scurtă prezentare a istoricului firmei şi al fabricii din Satu Mare, care, cu cei aproape 7.000 de angajaţi, este cel mai mare punct de lucru al companiei din toate cele 20 de ţări unde activează, gazdele l-au invitat pe oaspetele lor să viziteze şi o hală de producţie nouă, parte a investiţiei prin care se extinde fabrica şi se preconizează să se mai angajeze încă 600 de muncitori în acest an.

Victor Ponta a apreciat atitudinea pozitivă a conducerii companiei, care continuă să investească în România, în condiţiile în care nu are nici o restanţă la bugetul de stat şi este un partener de nădejde al Guvernului, inclusiv în formarea profesională a noilor generaţii de muncitori.„Orice companie care creează un loc de muncă merită mulţumirile Guvernului. În cazul de faţă trebuie să mulţumesc de vreo 14.000 de ori pentru locurile de muncă create în întreaga Românie şi de 7.000 de ori pentru cele din Satu Mare. Draxlmaier este un angajator fundamental pentru Satu Mare şi pentru Nordul României” – a concluzionat Victor Ponta.

2647 vizite
Distribuie pe