Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Draxlmaier Satu Mare a semnat noul Contract Colectiv de Muncă
Draxlmaier Satu Mare  - Sambata, 23 Mai 2015

Noul Contract Colectiv de Muncă al salariaților din cadrul companiei Draxlmaier Satu Mare a fost semnat și înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă al județului.

Contractul a fost negociat de conducerea societății împreună cu reprezentanții salariaților, care susțin și apără interesele angajaților din cadrul companiei.

Draxlmaier Satu Mare este unul dintre cei mai importanţi producători de sisteme de cablaje pentru industria auto mondială și un important angajator în România.

Punctul de producție de la Satu Mare este cel mai mare din țară, aici desfașurându-și activitatea peste 6.500 de salariați. În acest moment fabrica din Satu Mare are în desfășurare o serie de acțiuni de recrutare pentru postul de montator subansamble.

Recent, Draxlmaier Group și-a consolidat investiția din România prin deschiderea a două noi hale de producție la Codlea. Investiția s-a ridicat la 50 de milioane de euro și a creat 500 de noi locuri de muncă.

Draxlmaier Group asigură în toate locațiile sale condiții de muncă la cele mai înalte standarde și investește în acțiuni care contribuie la crearea unui mediu de lucru plăcut în cadrul echipelor.

3093 vizite
Distribuie pe