Locale Altele
Duminica, 5 Iulie 2020
Dum, 5 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ştrandul Joy din Carei se vinde pentru 2 milioane de euro
MKM Team Investment  - Marti, 3 Noiembrie 2015

Strandul din Carei isi cauta un nou proprietar. De intermedierea acestui business se ocupa exclusiv societatea de consultanta imobiliara MKM Team Investment. Afacerea se vinde la cheie, contra sumei de 2 milioane de euro.

Pe cele 4 hectare de teren se regasesc doua cladiri structurate in parter + etaj, una cu scop administrativ, cealalta fiind deja inchiriata ca spatiu comercial, un hotel cu 12 camere, un centru SPA, o sala de nunti cu o capacitate de 260 de persoane, o pizzerie, un club de notorietate pe plan local, cu o capacitate de 3.000 de locuri, o zona de camping si desigur, bazinele.

Campingul poate caza peste 200 de persoane in casute, rulote sau corturi. Zona de camping este modernizata, fiind dotata cu grupuri sociale, dusuri cu apa calda si locuri speciale pentru gratar.

Complexul Joy are deja o clientela formata. Ofera activitati pentru toate gusturile, adresandu-se atat celor tineri, cat si celor mai in varsta.

Strandul ne pune la dispozitie 4 tobogane diferite ca si dificultate, potrivite si pentru copii, dar si pentru adulti. Pentru cei care cauta mai degraba relaxare, exista o zona  de odihnã în incinta strandului, Joy Paradise, unde sunt invitati sa petreaca momente de liniste in mijlocul naturii. Lacul bio este o adevaratã incantare atat pentru cei cu familii, cat si pentru cei tineri.

Iubitorilor de sporturi Complexul Joy le pune la dispozitie terenuri amenajate unde au loc diverse concursuri si programe sportive - echitatie, volei, handbal, badminton,TRX, fotbal pe nisip sau tenis de masã.

Activitatilor de zi le se adauga agitatia din clubul de noapte si petrecerile organizate in spatiul destinat organizarii de nunti.

"Strandul din Carei reprezinta o oportunitate pentru un investitor care stie ce inseamna acest tip de business. Desi orasul are o populatie de aproximativ 20.000 de persoane, in 2015 s-au inregistrat peste 90.000 de intrari si peste 6.000 de cazari in incinta strandului. La un calcul simplu, bazat doar pe biletele de intrare,  orice investitor isi poate da seama ca vorbim de o rentabilitate foarte buna!" - declară Florin Mureşan - Investment Specialist - MKM Team Investment. 

2488 vizite
Distribuie pe