Locale Altele
Miercuri, 27 Mai 2020
Mie, 27 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
GP Sofa construieşte o fabrică de 7 milioane de euro la Satu Mare
GP Sofa  - Joi, 12 Noiembrie 2015

GP Sofa vrea să înceapă la Satu Mare construcţia unei noi fabrici care să producă diverse tipuri de canapele. Compania cu actionariat italian vrea să ridice construcţia în Parcul Industrial, pe un teren cumpărat de la Primăria Satu Mare.

GP Sofa a semnat săptămâna aceasta contractul privind construcția fabricii cu firma Tarr Const, valoarea investiției fiind de aproximativ 7 milioane de euro. La aceasta se adaugă alte 2 milioane de euro pentru utilarea fabricii, astfel că valoarea totală a investiţiei se ridică la 9 milioane de euro.

Negocierea si asistenta juridica pentru incheierea contractului a fost asigurata de Casa de avocatură COZMA & HOROTAN.

Compania GP Sofa se află în topul primelor 10 companii exportatoare de mobilă de pe piaţa locală alături de Ecolor, Aramis Invest, Italsofa, Taparo, GS Sofa, Cotta International, Plimob, Sortilemn şi Gammet 2000. Exporturile de mobilă s-au dublat comparativ cu 2008, fiind una dintre puţinele industrii cu un aport pozitiv la balanţa comercială a României.

GP Sofa Satu Mare a avut anul trecut o cifra de afaceri de 175,91 milioane lei și un profit net de 5,48 milioane lei. Compania are 1.435 de angajați și ocupă locul 10 la nivel național în topul celor mai mari producători de mobilă din România. 

GP Sofa din Satu Mare și-a păstrat aceeași poziție în cadrul clasamentului ca și anul trecut, anunțând însă că își va mări capacitatea de producție. Compania deținută de omul de afaceri italian Giuseppe Pavone este prezentă de 17 ani pe piața locală, deținând aici opt fabrici.

GP SOFA SATU MARE

www.gpsofa.com

2826 vizite
Distribuie pe