Locale Altele
Sambata, 26 Septembrie 2020
Sam, 26 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Județul Satu Mare participă la Târgul de Turism de la Viena
Consiliul Județean Satu Mare  - Vineri, 15 Ianuarie 2016

În perioada 14 - 17 ianuarie 2016 are loc, la Complexul Expozițional Messe Wien, Târgul Internațional de Turism de la Viena. Județul Satu Mare participă pentru a treia oară consecutiv la acest târg în cadrul standului României, vecinii noștri de stand fiind Grecia, Slovacia și Turcia.

România are un stand modern de 150 m², cu 25 de participanți din partea județelorși a firmelor private, regiunea parteneră fiind județul Gorj.

Încadrul târgului, România își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri și muzică. Pentru creșterea atractivității standului participă și meșteri populari din Gorj, care prezintă olăritul, cioplitul în lemn și cusutul de mână a pânzelor tradiționale.

Seara României are loc vineri, 15.01.2016, un eveniment deja traditional. Va avea loc prezentarea regiunii partenere și a participanților la stand, program muzical, dar și bufet cu specialități și băuturi românești, asigurate deopotrivă de Biroul de turism din Viena, cât și de regiunea parteneră.

Delegația sătmăreană, condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și vicepreședintele Rudolf Riedl este compusă din consilierii județeni Cosmin Bota și Viman Ioan, administratorul județului NicolaeBura,  directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul biroului de turism al Județului Satu Mare.

Ca invitat de onoare, standul României l-a avut pe ambasadorul României în Austria, Bogdan Mazuru, care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă ediție după ediție.

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic). 

1976 vizite
Distribuie pe