Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dedeman angajează personal pentru magazinul din Satu Mare
Florin Răchitan  - Miercuri, 24 Februarie 2016

Foarte mare vâlvă a creat în ultimele zile pe Facebook un articol distribuit de pe un site, despre presupusa renunţare la investiţia pe care o are în vedere Dedeman la Satu Mare, adică deschiderea unui magazin pe Drumul Careiului.

Postarea cu iz electoral, după modelul patentat deja în campania online a preşedintelui Klaus Iohannis, sugera că cei de la Dedeman s-ar fi răzgândit, deoarece ar fi fost „păcăliţi” de primarul Dorel Coica şi au abandonat lucrările de pe Drumul Careiului.

În articol se fac referiri la statutul juridic al terenului, dar şi la calitatea solului din zonă, care nu ar fi potrivit pentru asemenea construcţii.

Se ignoră complet etapele prin care trece un proiect de investiţii de o asemenea anvergură şi care, în mod evident, nu are cum să ajungă până în faza începerii lucrărilor, când, brusc, investitorii să-şi dea seama că terenul este „arabil şi nicidecum intravilan” sau că solul este într-o „zonă argiloasă şi nisipoasă” şi, prin urmare, să decidă să abandoneze un proiect început şi în care au investit deja o căruţă de bani.

Ca o replică la cele afirmate în articol, societatea Dedeman a postat pe site-ul propriu o listă cu locuri de muncă disponibile la magazinul ce se construieşte la Satu Mare. Se caută, printre alţii, recepţioneri marfă, consultanţi de vânzări, dar şi coordonator de magazin, toate ofertele fiind valabile până la sfârşitul lunii martie 2016.

„Lucrările de construcţie au fost suspendate, într-adevăr, în ultimele zile, dar asta s-a întâmplat pur şi simplu din cauza ploilor care au înmuiat terenul, iar utilajele grele nu au cum să intre acum acolo. Nici vorbă, însă, de abandonarea proiectului, lucrările vor continua după graficul stabilit, de îndată ce condiţiile meteo vor fi prielnice” – a declarat primarul Dorel Coica.

6653 vizite
Distribuie pe