Locale Altele
Vineri, 28 Februarie 2020
Vin, 28 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Judeţul Satu Mare prezent la cel mai mare târg de turism din lume
Consiliul Judeţean Satu Mare  - Joi, 10 Martie 2016

În perioada 9-13 martie 2016 are loc cel mai mare târg de turism din lume, la Berlin, unde Județul Satu Mare participă pentru prima dată. România are un stand modern de 400 m², cu peste 50 de participanți din partea județelor și a firmelor private, Satu Mare fiind regiune parteneră.

În cadrul târgului, România își prezintă nu numai obiectivele și atracțiile turistice, ci și zestrea culturală prin dansuri și muzică. Prezența noastră la acest târg este îmbogățită prin participarea meșterului popular Mare Ana, care expune obiecte lucrate manual precum păpuși îmbrăcate în port tradițional oșenesc, pălării oșenești, traiste, zgărzi, etc., dar și prin prezența maestrului olar din Vama, Istvánfi Géza.

Seara României a avut loc în 9 martie, fiind un eveniment savurat de toți cei prezenți. Pe lângă prezentarea regiunii partenere, participanții au putut gusta din produsele culinare tradiționale și binecunoscutele pălinci.
Delegația sătmăreană, condusă de președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, și vicepreședintele Rudolf Riedl, este compusă din consilierii județeni Cosmin Bota, Ciocan Gheorghe și Gindele Emeric, administratorul județului, Nicolae Bura, directorul de cabinet Claudiu Sulea și personal din cadrul biroului de turism al Județului Satu Mare.

Miercuri, 9 martie, standul României a avut-o ca oaspete de onoare pe Anca Pavel Nedea, președintele Autorității Naționale de Turism, care a lăudat România pentru modul exemplar în care se prezintă, felicitând județul Satu Mare, în calitate de partener, pentru standul foarte bine organizat.

Anca Pavel Nedea a plecat de la standul județului Satu Mare cu promisiunea că în cel mai scurt timp va face o vizită la Satu Mare, timp în care vor fi perfectate detaliile privind un infotrip în județul nostru, dar și modul în care Satu Mare se poate prezenta în revistele de turism din Germania.

Județul Satu Mare are alocat un infodesk în cadrul standului României, aici prezentându-se și promovându-se vizitatorilor destinații de turism din județ, punându-se la dispoziția doritorilor broșuri în limba germană și engleză. De asemenea, pentru creșterea atractivității, vizibilității și promovarea imaginii județului sunt oferite vizitatorilor obiecte promoționale cu însemnele județului (stema județului și logo-ul turistic). 

1936 vizite
Distribuie pe