Locale Altele
Vineri, 28 Ianuarie 2022
Vin, 28 Ian 2022
Vicepremierul Vasile Dīncu, īn vizită la DRÄXLMAIER Satu Mare
Draxlmaier Satu Mare  - Joi, 27 Octombrie 2016

Vasile Dîncu, viceprim-ministru şi Ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, a vizitat compania DRÄXLMAIER Satu Mare în după-amiaza zilei de 25 octombrie 2016.

Din delegaţia oficială au mai făcut parte prefectul Județului Satu Mare, Radu Bud, viceprimarii Doina Feher și Adrian Albu, precum și Ovidiu Ganț, deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România.

Oficialii au fost întâmpinaţi de Sorin Ghiță, directorul tehnic al companiei, care i-a însoţit într-un tur al fabricii. Acesta le-a arătat facilitățile de care dispune fabrica din Satu Mare şi le-a prezentat planurile de dezvoltare ale companiei DRÄXLMAIER în regiune în viitorul apropiat.

Ne simțim onorați de prezența domnului vicepremier şi a celorlalţi oficiali în fabrica noastră. Suportul autorităţilor a constituit dintotdeauna un aspect important în dezvoltarea pe care compania o are în România şi ne bucurăm că putem conta pe această colaborare şi în viitor. Avem mereu noi și noi proiecte pentru realizarea cărora căutăm mereu noi angajați. Oferim pachete salariale atractive și condiții bune de muncă ” - a declarat Sorin Ghiță, directorul tehnic a companiei sătmărene.

Viceprim-ministrul Vasile Dîncu a apreciat modul în care a evoluat investiţia dezvoltată de DRÄXLMAIER în regiune. „Prima dată am fost aici în urmă cu 12 ani şi am văzut că s-au schimbat foarte multe, există acum nuclee ale unui proces de inovaţie 2.0. Fabrica a trecut la o fază în care apare creativitatea, apar proiectele noi, ceea ce conferă durabilitate. Cred că aceste tipuri de investiţii sunt cele mai solide şi noi, Guvernul, sprijinim un asemenea proiect pentru că înţelegem că avem alături un partener serios” - a afirmat vicepremierul Vasile Dîncu.

Tags: vizita  dincu  draxlmaier  satu mare  
1175 vizite
Distribuie pe