Locale Altele
Marti, 7 Iulie 2020
Marti, 7 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
“Afaceri la feminin”, eveniment de afaceri si inspiratie dedicat femeilor la Baia Mare
Maramures Business Club  - Marti, 14 Martie 2017

In luna Martie, femeia este sarbatorita intr-un mod deosebit in Baia Mare, printr-un eveniment dedicat 100% femeii, unic pentru regiunea Maramures - Satu Mare.

Clubul de antreprenoriat Maramures Business Club invita doamnele si domnisoarele pe 30 Martie 2017 la "Afaceri la feminin" - o conferinta inspirationala dedicata lor, unde vor avea ocazia sa intalneasca 6 femei de succes din Romania care au reusit sa obtina succesul prin forte proprii, atat pe plan profesional cat si personal. Participantele vor avea parte de 5 ore pline cu informatii valoroase, rasfat si energie pozitiva, in care vor afla: 

- cum sa atinga succesul si echilibrul in viata personala si in afaceri

- care este rolul femeii in afaceri si sacrificiile succesului

- cum sa-si dezvolte un brand personal puternic

- cum sa se faca auzite intr-o lume a barbatilor

- cum sa-si creasca increderea in fortele proprii

Acest eveniment isi propune sa fie precum un catalizator pentru actiuni menite sa dezvolte prezenta femeilor din Romania in antreprenoriat, in mediul de afaceri in general, dar si in viata comunitatii.

Participantele vor avea ocazia sa le cunoasca pe:

  • Simona Baciu - Founder & President Transylvania College, scoala privata de elita, recunoscută la nivel national si international, cu 650 de elevi din 34 de tari, de pe 6 continente. Școala are deja 3 promoții de absolvenți, mulți dintre aceștia completându-și întreaga educație, de la creșă și până la liceu,
  • Larisa Petrini - Health coach cu dubla certificare internationala (Institute for Integrative Nutrition din New York si Cornell University) si ambasador Jamie Oliver in Romania. În ianuarie 2015, a pus bazele reLife, prima platformă de Lifestyle Medicine din România care ofera servicii strategice, integrate si personalizate de wellbeing pentru mediul corporate, punand laolalta experti din domenii precum: genetica, psihologie, sociologie, medicina si neurostiintă. A coordonat timp de 12 ani operatiunile de Public Relations si Corporate Social Responsibility ale grupului Centrade Saatchi & Saatchi si are o experienta de peste 14 ani in domeniul comunicarii.
  • Cristina Varo - coach & trainer in relatii interumane.  Este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati terapeuti din Cluj-Napoca. Din 2008 este antreprenor si colaborator al Institutului Kutschera din Viena si a condus peste 20 de grupuri de formare in Practitioner, Master si Coach in Metoda Resonanz, metoda care  te ghideaza spre intelegerea trecutului si descoperirea propriei persoane. Astazi imbina tehnici de NLP, Neuro Dramatic Play si psihoterapie pentru a le oferi clientilor sai instrumentele necesare auto-descoperirii si fructificarii la maximum a potentialului personal.
  • Ramona Cuc, fondator RE/MAX Grup de Lux - una dintre cele mai apreciate si respectate agentii imobiliare din Ardeal, Grup de Lux este afiliata retelei globale nr. 1 in lume RE/MAX cu o cifra de afaceri de aproximativ 1,25 milioane de lei in 2015, realizata din comisioanele incasate.
  • Monica Soare - CEO Artwin are o experienta de peste 10 ani in domeniul HR&management in organizatii multinationale si a ocupat pozitia de HR Manager in companii precum Ursus, Sab Miller si Merck Sharp & Dohme, unde a condus strategii de managementul schimbarii, avand o abordare de marketing asupra recrutarii. Din 2011, este CEO la Artwin, o companie de consultanta in resurse umane din Cluj, in constanta dezvoltare. Numele companiei vine de la „arta de a invinge”, pentru ca Monica Soare a fost intotdeauna o ”workaholica”, a muncit intens pentru a-si atinge telurile si a transformat toate dificultatile in oportunitati pentru a deveni mereu mai buna in tot ceea ce face
  • Alina Pop - CEO Electrogrup SA a devenit unul dintre cei mai tineri executivi de top din Romania, conducand din toamna lui 2016 operatiunile Electrogrup, o companie lider in infrastructura electrica si de telecomunicatii.

Organizatorii invita femeile sa-si descopere adevarata lor putere si sa se lase inspirate de femei de succes din Romania. Taxa de inscriere este de 90 RON, insa pana in data de 22 Martie doritoarele beneficiaza de un pret special, de doar 60 RON. Mai mult de atat, toate participantele vor avea parte de surprize din partea organizatorilor si a partenerilor evenimentului.

Pentru rezervarea locului si mai multe detalii despre eveniment vizitati site-ul oficial: http://bit.ly/afaceri-feminin 

Parteneri Gold: Harpoon Marketing, Bioderma. 

Partener oficial de transport: ATP Motors. 

Parteneri: Answear.ro, Pensiunea La Fontana, Tobby Office. 

Parteneri media: Kiss FM, Zile si nopti Baia Mare, Glasul Maramuresului, Satu Mare Online. 

Maramures Business Club este cel mai mare club de antreprenoriat din regiunea Maramures - Satu Mare, fondat in 2013 de catre Ciprian Borsan, un tanar antreprenor si specialist in marketing.

Clubul are misiunea de a sprijini dezvoltarea spiritului si culturii antreprenoriale in Maramures si in regiune. In cei 4 ani de activitate, Maramures Business Club a organizat peste 50 de evenimente dedicate mediului antreprenorial din Maramures, a dezvoltat StartUp ADN, primul program de dezvoltare antreprenoriala lansat in Nordul Romaniei, si a creat o comunitate dinamica formata din aproximativ 40 de antreprenori si manageri preocupati de dezvoltarea personala si a afacerilor lor.

Tags: afaceri  feminin  maramures  
1482 vizite
Distribuie pe