Locale Altele
Duminica, 23 Septembrie 2018
Dum, 23 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Proiectanții de la Zes Zollner Electronic Satu Mare – echipa care proiectează viitorul
Florin Răchitan  - Vineri, 24 Martie 2017

“Mă mândresc cu colegii mei și întotdeauna am susținut că această firmă nu crește doar pentru profit, ci crește organic, pentru și prin oamenii de calitate cu care lucrăm împreună. Dacă reușim să aducem acasă cât mai mulți asemenea oameni, atunci va crește întreaga comunitate sătmăreană” – spune Tudor Ziman, șeful Departamentului Proiectare din cadrul societății Zes Zollner Electronic Satu Mare.

Ne conduce pe coridoarele spațioase și luminoase ale noii hale de producție din Parcul Industrial, pe pasarelele de deasupra celor mai moderne utilaje din Europa, până la birourile și laboratoarele proiectanților, o echipă de tineri care, datorită cercetărilor și invențiilor pe care-și pun semnăturile, știu de pe acum ce mașinării și componente high-tech vor fi produse peste câțiva ani în industria auto din întreaga lume sau în domeniul electronicii.

„În ultimii doi ani ne-am dublat cifra de afaceri, suntem fără îndoială cei mai mari producători de componente electronice din regiune și ne aflăm în mijlocul perioadei cu cele mai mari investiții care se fac la Zollner Satu Mare, inclusiv în domeniul proiectării. Deocamdată suntem o echipă relativ mică la departamentul pe care-l conduc, dar vrem să ne mărim echipa și suntem mereu în căutare de colegi noi. Ne focusăm mai ales pe tineri sătmăreni absolvenți ai diferitelor facultăți cu profil tehnic din țară sau din străinătate, pe care vrem să-i aducem acasă. Avem însă şi colegi din judeţele învecinate şi ne bucurăm că Satu Mare este interesant şi pentru ei datorită firmei noastre. În ultima vreme am avut succese remarcabile din acest punct de vedere: au venit să lucreze cu noi nu doar absolvenți de la Timișoara sau Cluj, dar și din Ungaria, Anglia sau Irlanda. Ușile sunt în continuare deschise!” – precizează Tudor Ziman.

În opinia sa, tinerii sătmăreni care și-au făcut studiile în marile centre universitare au acum motive întemeiate să se întoarcă acasă, deoarece la Zes Zollner Electronic din orașul lor de baștină găsesc oferte de muncă, oportunități, provocări profesionale, standarde calitative și atmosferă de lucru ce rar pot fi găsite chiar și la companii din orașe mai mari din România sau din Occident.

„Ajunge doar să înșir numele clienților și partenerilor cu care colaborăm pentru a înțelege cam ce realizări poate să aibă în carieră un tânăr ce vine să lucreze la noi: Opel, BMW, Zeiss, Daimler, Ford, Porsche, Ferrari etc. Proiectăm de toate: de la cele mai mărunte componente electronice ale unor faruri led până la unitatea de comandă a unui robot pentru mulsul vacilor sau o instalație pentru răcirea/încălzirea recipientelor cu lichide ținute în locașurile lor de pe cotierele scaunelor din mașină. Ne mândrim cu primul nostru brevet de invenție pentru un detector de obiecte metalice în câmp magnetic, iar de anul viitor vom face componente pentru mașinile electrice, ce reprezintă viitorul industriei auto” – rezumă Tudor Ziman principalele atu-uri ale echipei pe care o conduce.

Așa cum a spus, e vremea ca tinerii sătmăreni să se întoarcă acasă, iar Zes Zollner este gata să-i convingă că merită!

Tags: zollner  departament  proiectare  
7483 vizite
Distribuie pe
Crina
Felicitari! Frumos!
2017-03-25 13:54:48

Se fac înscrieri la MENTORNET – programul pentru femei de afaceri
Marti, 18 Septembrie 2018
Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România implementează în perioada 21 Mai 2018 – 20 Mai 2019...   continuare

La Satu Mare se face cea mai bună bere din România!
Vineri, 3 August 2018
Ne mai desparte o săptămână de Festivalul Berii Artizanale, ce se va desfășura pentru prima dată la Satu Mare, iar organizatorii nu fac un secret din faptul că doresc să instituie...   continuare

Primul magazin Partener Enel deschis la Satu Mare
Luni, 16 Iulie 2018
Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis luni, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.   continuare

Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus la Satu Mare.
Sambata, 14 Iulie 2018
Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe site-ul licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de … 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro.   continuare

Ford Business Weeks: beneficii de exceptie pentru afacerea ta. Alege vehiculul comercial pe masura afacerii tale, la Ford West!
Vineri, 13 Iulie 2018
Vino in showroom-ul Ford West, la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta!   continuare