Locale Altele
Vineri, 22 Iunie 2018
Vin, 22 Iun 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târg de cariere organizat la Casa Șvabilor de Polipol Mobila Foieni
Polipol Mobila   - Luni, 24 Aprilie 2017

Cel mai mare producător de mobilă din județ, societatea Polipol din Foieni, organizează joi, 27 aprilie, cu începere de la ora 11, la Casa Șvabilor de pe Bld. Vasile Lucaciu nr.9 din Satu Mare, un târg de cariere destinat tuturor celor aflați în căutarea unor oportunități profesionale sau care doresc să se specializeze în meseriile specifice domeniului.

La eveniment sunt așteptați atât cei care au acumulat deja experiență în câmpul muncii, dar își doresc noi provocări profesionale și un mediu care înseamnă mai mult decât un loc de muncă, cât și cei care se află la început de carieră și așteaptă îndrumare în alegerea meseriei potrivite pentru ei.

La Polipol Mobila Foieni oportunitățile de angajare sunt multiple, indiferent de experiența pe care o au cei interesați: se caută atât operatori în producție (tapițeri, confecționere, tâmplari, operatori în depozite, montatori sau operatori lipit burete), cât și personal administrativ, cunoașterea limbii germane fiind un avantaj în acest caz.

Pentru toți aceștia vor fi organizate sesiuni de consiliere profesională la târgul de cariere de la Casa Șvabilor, cu instrumente puse la dispoziție de Great People Inside, dar și un workshop de tapițerie susținut de Sorin Jurj, în cadrul căruia se va discuta atât despre istoria mobilierului tapițat și tehnicile de fabricare a acestuia, cât și despre chestiuni utile în viața de zi cu zi, precum aspectele la care trebuie să fim atenți atunci când achiziționăm o canapea, un colțar sau un fotoliu tapițat.

Vă invităm să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook creată special pentru acest eveniment și veți fi înscriși la sesiunile de consiliere sau workshop-urile alese de dumneavoastră.

Și fiindcă Polipol este o afacere de familie, părinții interesați de târgul de cariere pot să-și aducă și copiii. Până ce ei vor asista la workshop-uri, copiii își vor putea petrece timpul cu jocuri creative într-un spațiu amenajat special pentru ei. 

Tags: targ  cariere  polipol  
863 vizite
Distribuie pe

Începe să se facă ordine în sistemul subvențiilor agricole din județul Satu Mare
Miercuri, 16 Mai 2018
Conducerea Agenției de plăți și Intervenții în Agricultură din Satu Mare...   continuare

Expoziția Fabricat în Satu Mare și-a deschis porțile
Vineri, 11 Mai 2018
O nouă ediție a expoziției ”Fabricat în Satu Mare” a început vineri la Piața Rex din Micro 17, unde aproape 50 de firme sătmărene așteaptă vizitatorii la standurile lor pe tot parcursul week-end-ului.   continuare

Vineri începe Expo Fabricat în Satu Mare, la Piața Rex
Miercuri, 9 Mai 2018
Principalii organizatori, Iuliu Cadar din partea Asociaţiei Economice Româno-Germane şi Tiberiu Markos din partea Camerei Meşteşugarilor, precum şi purtătoarea de cuvânt Alexandra Catargiu...   continuare

Ziua Porților Deschise la Polipol Mobila din Foieni
Joi, 3 Mai 2018
Polipol Mobila din Foieni iti ofera mai mult decat un loc de munca si pentru a te convinge te asteptam cu Portile Deschise. In cadrul evenimentului organizat in data de 5 mai poti participa la numeroase activitati pregatite si, pe langa experienta traita, te poti intoarce acasa si cu premii pe masura. Transportul este asigurat, rutele, precum si programul pot fi consultate pe pagina companiei.   continuare

De Ziua Tineretului, Polipol Foieni lansează o amplă dezbatere publică despre cum pot fi păstrați tinerii acasă
Miercuri, 2 Mai 2018
Firma Polipol Mobila SRL din Foieni este interesată și implicată activ în dezvoltarea economică, evoluția demografică și construirea viitorului tinerilor în zona Carei a județului Satu Mare.   continuare