Locale Altele
Duminica, 23 Septembrie 2018
Dum, 23 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târg de cariere organizat la Casa Șvabilor de Polipol Mobila Foieni
Polipol Mobila   - Luni, 24 Aprilie 2017

Cel mai mare producător de mobilă din județ, societatea Polipol din Foieni, organizează joi, 27 aprilie, cu începere de la ora 11, la Casa Șvabilor de pe Bld. Vasile Lucaciu nr.9 din Satu Mare, un târg de cariere destinat tuturor celor aflați în căutarea unor oportunități profesionale sau care doresc să se specializeze în meseriile specifice domeniului.

La eveniment sunt așteptați atât cei care au acumulat deja experiență în câmpul muncii, dar își doresc noi provocări profesionale și un mediu care înseamnă mai mult decât un loc de muncă, cât și cei care se află la început de carieră și așteaptă îndrumare în alegerea meseriei potrivite pentru ei.

La Polipol Mobila Foieni oportunitățile de angajare sunt multiple, indiferent de experiența pe care o au cei interesați: se caută atât operatori în producție (tapițeri, confecționere, tâmplari, operatori în depozite, montatori sau operatori lipit burete), cât și personal administrativ, cunoașterea limbii germane fiind un avantaj în acest caz.

Pentru toți aceștia vor fi organizate sesiuni de consiliere profesională la târgul de cariere de la Casa Șvabilor, cu instrumente puse la dispoziție de Great People Inside, dar și un workshop de tapițerie susținut de Sorin Jurj, în cadrul căruia se va discuta atât despre istoria mobilierului tapițat și tehnicile de fabricare a acestuia, cât și despre chestiuni utile în viața de zi cu zi, precum aspectele la care trebuie să fim atenți atunci când achiziționăm o canapea, un colțar sau un fotoliu tapițat.

Vă invităm să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook creată special pentru acest eveniment și veți fi înscriși la sesiunile de consiliere sau workshop-urile alese de dumneavoastră.

Și fiindcă Polipol este o afacere de familie, părinții interesați de târgul de cariere pot să-și aducă și copiii. Până ce ei vor asista la workshop-uri, copiii își vor putea petrece timpul cu jocuri creative într-un spațiu amenajat special pentru ei. 

Tags: targ  cariere  polipol  
997 vizite
Distribuie pe

Se fac înscrieri la MENTORNET – programul pentru femei de afaceri
Marti, 18 Septembrie 2018
Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România implementează în perioada 21 Mai 2018 – 20 Mai 2019...   continuare

La Satu Mare se face cea mai bună bere din România!
Vineri, 3 August 2018
Ne mai desparte o săptămână de Festivalul Berii Artizanale, ce se va desfășura pentru prima dată la Satu Mare, iar organizatorii nu fac un secret din faptul că doresc să instituie...   continuare

Primul magazin Partener Enel deschis la Satu Mare
Luni, 16 Iulie 2018
Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis luni, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.   continuare

Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus la Satu Mare.
Sambata, 14 Iulie 2018
Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe site-ul licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de … 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro.   continuare

Ford Business Weeks: beneficii de exceptie pentru afacerea ta. Alege vehiculul comercial pe masura afacerii tale, la Ford West!
Vineri, 13 Iulie 2018
Vino in showroom-ul Ford West, la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta!   continuare