Locale Altele
Joi, 11 August 2022
Joi, 11 Aug 2022
Târg de cariere organizat la Casa Șvabilor de Polipol Mobila Foieni
Polipol Mobila   - Luni, 24 Aprilie 2017

Cel mai mare producător de mobilă din județ, societatea Polipol din Foieni, organizează joi, 27 aprilie, cu începere de la ora 11, la Casa Șvabilor de pe Bld. Vasile Lucaciu nr.9 din Satu Mare, un târg de cariere destinat tuturor celor aflați în căutarea unor oportunități profesionale sau care doresc să se specializeze în meseriile specifice domeniului.

La eveniment sunt așteptați atât cei care au acumulat deja experiență în câmpul muncii, dar își doresc noi provocări profesionale și un mediu care înseamnă mai mult decât un loc de muncă, cât și cei care se află la început de carieră și așteaptă îndrumare în alegerea meseriei potrivite pentru ei.

La Polipol Mobila Foieni oportunitățile de angajare sunt multiple, indiferent de experiența pe care o au cei interesați: se caută atât operatori în producție (tapițeri, confecționere, tâmplari, operatori în depozite, montatori sau operatori lipit burete), cât și personal administrativ, cunoașterea limbii germane fiind un avantaj în acest caz.

Pentru toți aceștia vor fi organizate sesiuni de consiliere profesională la târgul de cariere de la Casa Șvabilor, cu instrumente puse la dispoziție de Great People Inside, dar și un workshop de tapițerie susținut de Sorin Jurj, în cadrul căruia se va discuta atât despre istoria mobilierului tapițat și tehnicile de fabricare a acestuia, cât și despre chestiuni utile în viața de zi cu zi, precum aspectele la care trebuie să fim atenți atunci când achiziționăm o canapea, un colțar sau un fotoliu tapițat.

Vă invităm să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook creată special pentru acest eveniment și veți fi înscriși la sesiunile de consiliere sau workshop-urile alese de dumneavoastră.

Și fiindcă Polipol este o afacere de familie, părinții interesați de târgul de cariere pot să-și aducă și copiii. Până ce ei vor asista la workshop-uri, copiii își vor putea petrece timpul cu jocuri creative într-un spațiu amenajat special pentru ei. 

Tags: targ  cariere  polipol  
1924 vizite
Distribuie pe