Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târg de Cariere la Polipol
Florin Răchitan  - Joi, 27 Aprilie 2017

Societatea Polipol din Foieni, cel mai mare producător de mobilă din județ, a organizat joi primul Târg de Cariere la Satu Mare, la Casa Șvabilor de pe B-dul Vasile Lucaciu, destinat tuturor celor aflați în căutarea unor oportunități profesionale sau care doresc să se specializeze în meseriile specifice domeniului.

La deschiderea oficială au fost prezenți, printre alții, prefectul județului Satu Mare, Darius Filip, și viceprimarul Doina Feher, iar de la București a sosit secretarul de stat în Ministerul Educației, Liviu Pop.



Cei interesați au avut ocazia să participe la sesiuni de consiliere profesională și la workshop-uri susținute de specialiști în domeniu.

Firma Polipol se află în continuă extindere, la această oră având peste 700 de angajaţi. Este o companie de producţie, lider pe piaţa de mobilă tapiţată cu produse inovative şi de calitate superioară. Fiind în extindere, până în anul 2020 se doreşte angajarea a 300 de persoane pentru fabrica din Foieni, în special tapiţeri şi confecţioneri, în acest sens fiind organizat şi târgul de cariere de azi.

Tags: targ  cariere  polipol  casa  svabilor  
2646 vizite
Distribuie pe