Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Karcher Center la Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Decembrie 2017

La doar doi ani de la cel mai bun debut în vânzări la nivel național și la un an după obținerea diplomei de cel mai bun dealer al produselor Karcher din România, firma sătmăreană Supermarket Service a deschis vineri un Karcher Center pe Drumul Botizului nr.24.

Amenajat într-un spațiu generos și modern, Karcher Center oferă clienților sătmăreni toată gama de produse ale brand-ului nr.1 la nivel mondial în ceea ce privește echipamentele de curățenie casnică sau industrială, asigurând totodată consultanță profesională, service competent și prețuri corecte.

La deschiderea oficială au participat un număr mare de invitați, prieteni ai managerului Claudiu Ardelean, printre care multe oficialități locale și județene, iar panglica inaugurală a fost tăiată împreună cu directorul general Karcher România, Gabriel Niță.

„Satu Mare oferă potențial din ce în ce mai ridicat, de aceea se justifică pe deplin prezența unui Karcher Center local. De astăzi, în Satu Mare, Karcher Center Supermarket Service va face cu siguranță diferența” - a declarat directorul Karcher România.

„Pe mine mă bucură că este cineva pe locul I în România și este din Satu Mare. Toți îl știm pe Claudiu și știm că el a obținut acest loc I prin muncă, prin devotament și împărțind în mod rațional energia, dar nu a făcut-o singur, eu aș felicita și familia dânsului. Este foarte bine că pe provocările lansate de secolul XXI avem un punct de reper în județul Satu Mare și poate fi un exemplu pentru mulți alți tineri antreprinzători” - a afirmat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Primii clienți care s-au interesat de echipamentele și soluțiile Karcher pentru curățenie au primit cadouri constând în șampanie și diferite produse ale companiei, dar cu toții au avut reducere de preț de 20% la toate produsele care nu se află în vreo perioadă de promoție.

Tags: karcher  center  deschidere  satu mare  
4252 vizite
Distribuie pe