Locale Altele
Duminica, 23 Septembrie 2018
Dum, 23 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Karcher Center la Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Decembrie 2017

La doar doi ani de la cel mai bun debut în vânzări la nivel național și la un an după obținerea diplomei de cel mai bun dealer al produselor Karcher din România, firma sătmăreană Supermarket Service a deschis vineri un Karcher Center pe Drumul Botizului nr.24.

Amenajat într-un spațiu generos și modern, Karcher Center oferă clienților sătmăreni toată gama de produse ale brand-ului nr.1 la nivel mondial în ceea ce privește echipamentele de curățenie casnică sau industrială, asigurând totodată consultanță profesională, service competent și prețuri corecte.

La deschiderea oficială au participat un număr mare de invitați, prieteni ai managerului Claudiu Ardelean, printre care multe oficialități locale și județene, iar panglica inaugurală a fost tăiată împreună cu directorul general Karcher România, Gabriel Niță.

„Satu Mare oferă potențial din ce în ce mai ridicat, de aceea se justifică pe deplin prezența unui Karcher Center local. De astăzi, în Satu Mare, Karcher Center Supermarket Service va face cu siguranță diferența” - a declarat directorul Karcher România.

„Pe mine mă bucură că este cineva pe locul I în România și este din Satu Mare. Toți îl știm pe Claudiu și știm că el a obținut acest loc I prin muncă, prin devotament și împărțind în mod rațional energia, dar nu a făcut-o singur, eu aș felicita și familia dânsului. Este foarte bine că pe provocările lansate de secolul XXI avem un punct de reper în județul Satu Mare și poate fi un exemplu pentru mulți alți tineri antreprinzători” - a afirmat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Primii clienți care s-au interesat de echipamentele și soluțiile Karcher pentru curățenie au primit cadouri constând în șampanie și diferite produse ale companiei, dar cu toții au avut reducere de preț de 20% la toate produsele care nu se află în vreo perioadă de promoție.

Tags: karcher  center  deschidere  satu mare  
1386 vizite
Distribuie pe

Se fac înscrieri la MENTORNET – programul pentru femei de afaceri
Marti, 18 Septembrie 2018
Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România implementează în perioada 21 Mai 2018 – 20 Mai 2019...   continuare

La Satu Mare se face cea mai bună bere din România!
Vineri, 3 August 2018
Ne mai desparte o săptămână de Festivalul Berii Artizanale, ce se va desfășura pentru prima dată la Satu Mare, iar organizatorii nu fac un secret din faptul că doresc să instituie...   continuare

Primul magazin Partener Enel deschis la Satu Mare
Luni, 16 Iulie 2018
Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis luni, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.   continuare

Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus la Satu Mare.
Sambata, 14 Iulie 2018
Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe site-ul licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de … 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro.   continuare

Ford Business Weeks: beneficii de exceptie pentru afacerea ta. Alege vehiculul comercial pe masura afacerii tale, la Ford West!
Vineri, 13 Iulie 2018
Vino in showroom-ul Ford West, la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta!   continuare