Locale Altele
Marti, 19 Iunie 2018
Marti, 19 Iun 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Karcher Center la Satu Mare
Florin Răchitan  - Vineri, 8 Decembrie 2017

La doar doi ani de la cel mai bun debut în vânzări la nivel național și la un an după obținerea diplomei de cel mai bun dealer al produselor Karcher din România, firma sătmăreană Supermarket Service a deschis vineri un Karcher Center pe Drumul Botizului nr.24.

Amenajat într-un spațiu generos și modern, Karcher Center oferă clienților sătmăreni toată gama de produse ale brand-ului nr.1 la nivel mondial în ceea ce privește echipamentele de curățenie casnică sau industrială, asigurând totodată consultanță profesională, service competent și prețuri corecte.

La deschiderea oficială au participat un număr mare de invitați, prieteni ai managerului Claudiu Ardelean, printre care multe oficialități locale și județene, iar panglica inaugurală a fost tăiată împreună cu directorul general Karcher România, Gabriel Niță.

„Satu Mare oferă potențial din ce în ce mai ridicat, de aceea se justifică pe deplin prezența unui Karcher Center local. De astăzi, în Satu Mare, Karcher Center Supermarket Service va face cu siguranță diferența” - a declarat directorul Karcher România.

„Pe mine mă bucură că este cineva pe locul I în România și este din Satu Mare. Toți îl știm pe Claudiu și știm că el a obținut acest loc I prin muncă, prin devotament și împărțind în mod rațional energia, dar nu a făcut-o singur, eu aș felicita și familia dânsului. Este foarte bine că pe provocările lansate de secolul XXI avem un punct de reper în județul Satu Mare și poate fi un exemplu pentru mulți alți tineri antreprinzători” - a afirmat președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba.

Primii clienți care s-au interesat de echipamentele și soluțiile Karcher pentru curățenie au primit cadouri constând în șampanie și diferite produse ale companiei, dar cu toții au avut reducere de preț de 20% la toate produsele care nu se află în vreo perioadă de promoție.

Tags: karcher  center  deschidere  satu mare  
1119 vizite
Distribuie pe

Începe să se facă ordine în sistemul subvențiilor agricole din județul Satu Mare
Miercuri, 16 Mai 2018
Conducerea Agenției de plăți și Intervenții în Agricultură din Satu Mare...   continuare

Expoziția Fabricat în Satu Mare și-a deschis porțile
Vineri, 11 Mai 2018
O nouă ediție a expoziției ”Fabricat în Satu Mare” a început vineri la Piața Rex din Micro 17, unde aproape 50 de firme sătmărene așteaptă vizitatorii la standurile lor pe tot parcursul week-end-ului.   continuare

Vineri începe Expo Fabricat în Satu Mare, la Piața Rex
Miercuri, 9 Mai 2018
Principalii organizatori, Iuliu Cadar din partea Asociaţiei Economice Româno-Germane şi Tiberiu Markos din partea Camerei Meşteşugarilor, precum şi purtătoarea de cuvânt Alexandra Catargiu...   continuare

Ziua Porților Deschise la Polipol Mobila din Foieni
Joi, 3 Mai 2018
Polipol Mobila din Foieni iti ofera mai mult decat un loc de munca si pentru a te convinge te asteptam cu Portile Deschise. In cadrul evenimentului organizat in data de 5 mai poti participa la numeroase activitati pregatite si, pe langa experienta traita, te poti intoarce acasa si cu premii pe masura. Transportul este asigurat, rutele, precum si programul pot fi consultate pe pagina companiei.   continuare

De Ziua Tineretului, Polipol Foieni lansează o amplă dezbatere publică despre cum pot fi păstrați tinerii acasă
Miercuri, 2 Mai 2018
Firma Polipol Mobila SRL din Foieni este interesată și implicată activ în dezvoltarea economică, evoluția demografică și construirea viitorului tinerilor în zona Carei a județului Satu Mare.   continuare