Locale Altele
Vineri, 21 Septembrie 2018
Vin, 21 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
IMM-urile au asociație la Satu Mare. Crina Dunca este președintele filialei județene.
SM Online  - Duminica, 8 Iulie 2018

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR) și-a lansat filiala din Satu Mare, în cadrul Forumului ”INVEST”, cel mai mare eveniment economic al anului care a reunit peste o sută de persoane, oameni de afaceri locali, importanţi actori ai mediului de afaceri şi patronate din România, autorităţi centrale, locale şi diplomaţi.

Forumul a fost organizat la inițiativa deputatului Octavian Petric și împreună cu filiala Satu Mare a CNIPMMR. La eveniment au participat Florin Jianu - președintele CNIPMMR și fost ministru al IMM-urilor, și Augustin Feneșan - prim-vicepreședintele CNIPMMR și președinte al Asociației Patronilor și Meseriașilor Cluj.

Patronatul IMM-urilor din Satu Mare a fost fondat de reprezentanții a 16 firme din județ și își propune să fie o voce puternică a mediului de afaceri sătmărean, independent faţă de autorităţile publice, de partidele politice şi de sindicate.

„Căutăm de mult persoanele potrivite care să construiască o organizație puternică la Satu Mare, iar organizarea acestui Forum ne arată că am găsit ceea ce căutam. Acest eveniment nu este unul punctual, ci doar un început, continuitatea fiind cea care așează lucrurile și dă rezultate concrete pentru mediul de afaceri. Condiția este să fim pragmatici și practici și să creștem numărul investițiilor în această regiune„ - a declarat președintele CNIPMMR, Florin Jianu, în cadrul Forumului economic ”Invest in Satu Mare”, care a coincis cu lansarea filialei sătmărene.

În cadrul ședinței de constituire, președinte al filialei Satu Mare a CNIPMMR a fost aleasă Crina Dunca, iar vicepreședinți Mihai Sălceanu, Lavinia Filip și Delia Dan.

”Am intrat în acest proiect cu intenția de a contribui la coagularea mediului de afaceri sătmărean, care are nevoie de o voce puternică, de reprezentarea drepturilor și intereselor lor legitime. Patronatul a fost fondat de 16 firme, dar după organizarea Forumului economic ”Invest in Satu Mare”, alte 20 de societăți și-au anunțat intenția de a adera la organizație”, a declarat Crina Dunca, președinte al filialei CNIPMMR Satu Mare.

Membri fondatori ai patronatului:

SC Sprint Multimedia SRL  Satu Mare, SC Metalpet SA Satu Mare, SC Somipress România SRL Satu Mare, SC Solpress SRL Satu Mare, SC Vila Poesis SRL,  SC Activ Expert SRL, SC Samcif SA Satu Mare,  SC Alfa Rom SRL Satu Mare,  SC Fedox SRL Negrești-Oaș,  SC Instal Ros SRL Negrești-Oaș,  SC Cleanman SRL Vama, SC Ciceu SRL Negrești-Oaș, SC Berinde Alina SRL Negrești-Oaș, SC Agroindustriala Carei SA, SC Infratirea SA Carei și SC Agrind SA Tășnad.  

Ce ne propunem:

- să reprezentăm, promovăm, susţinem şi apărăm interesele economice şi juridice ale membrilor asociaţiei

- să reprezentăm membrii asociației în relațiile acestora cu structurile autorităților publice centrale și locale pentru soluționarea operativă a problemelor cu care se confruntă membrii asociației

- să desfășurăm programe/ proiecte pentru stimularea și dezvoltarea mediului antreprenorial

- să reprezentăm mişcarea patronală a întreprinderilor mici şi mijlocii la nivelul judeţului Satu Mare

- să susținem interesele comune specifice activităţilor economice desfășurate de societăţile comerciale şi întreprinzătorii individuali prin activităţi de reprezentare,  asistenţă și consultanţă

Date de contact pentru reprezentanții societăților care doresc să adere la organizație: immsatumare@gmail.com sau la telefon 0740.119.843.

461 vizite
Distribuie pe

Se fac înscrieri la MENTORNET – programul pentru femei de afaceri
Marti, 18 Septembrie 2018
Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România implementează în perioada 21 Mai 2018 – 20 Mai 2019...   continuare

La Satu Mare se face cea mai bună bere din România!
Vineri, 3 August 2018
Ne mai desparte o săptămână de Festivalul Berii Artizanale, ce se va desfășura pentru prima dată la Satu Mare, iar organizatorii nu fac un secret din faptul că doresc să instituie...   continuare

Primul magazin Partener Enel deschis la Satu Mare
Luni, 16 Iulie 2018
Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis luni, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.   continuare

Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus la Satu Mare.
Sambata, 14 Iulie 2018
Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe site-ul licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de … 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro.   continuare

Ford Business Weeks: beneficii de exceptie pentru afacerea ta. Alege vehiculul comercial pe masura afacerii tale, la Ford West!
Vineri, 13 Iulie 2018
Vino in showroom-ul Ford West, la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta!   continuare