Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Complex Bujorului 74 – vulcanizare și spălătorie auto
SM Online  - Miercuri, 27 Februarie 2019

Adresa de pe strada Bujorului nr.74 este binecunoscută șoferilor sătmăreni, atât celor profesioniști, cât și proprietarilor de autoturisme care știu că acolo găsesc, de mulți ani de zile, toate serviciile de cea mai bună calitate, specifice unei vulcanizări combinate cu o spălătorie auto, la prețuri fără concurență în Satu Mare.

La complexul Bujorului 74 găsiți nu doar locul potrivit pentru ”cosmetizarea” mașinii dumneavoastră, dar și o sumedenie de piese de schimb și anvelope noi sau second hand, iar în timp ce băieții vă curăță mașina atât în interior, cât și la exterior pentru doar 30 de lei (+ 8 lei ceară și silicon, dacă preferați), puteți să vă relaxați cu o cafea sau un suc în barul din incinta complexului.

Cu experiența sa de ani buni în domeniu, managerul Csaki Csongor garantează cea mai bună calitate și cel mai bun preț pentru spălarea microbuselor sau altor vehicule de capacitate mai mare: 40 lei interior-exterior (+ 15 lei ceară și silicon).

Un alt răsfăț pe care îl merită mașina dumneavoastră din când în când este curățarea completă a tapițeriei, pentru a elimina petele sau mirosul de țigară: 300 lei pentru un autoturism și 400 lei pentru un vehicul mai mare.

Așa cum îi arată numele, Complex Bujorului oferă cu prioritate servicii de vulcanizare (cu cereri crescute în ultima vreme, dacă numărăm gropile de pe străzile Sătmarului :))))

Orice probleme de genul acesta ați avea, nu uitați: servicii complete de vulcanizare și spălătorie auto pe strada Bujorului nr. 74, de luni până vineri, de la 8:00 până la 19:00, iar sâmbătă de la 08:00 la 17:00.

Tags: complex  bujorului  vulcanizare  spalatorie  auto  
626 vizite
Distribuie pe