Locale Altele
Sambata, 29 Februarie 2020
Sam, 29 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Efectele Guvernării PSD în Satu Mare: salariile au crescut cu 47%, iar pensiile cu 25%
PSD Satu Mare  - Joi, 18 Aprilie 2019

În doi ani de guvernare, PSD a oferit României cea mai mare creștere economică din UE în 2017, de trei ori peste media europeană în 2018.

Și PSD s-a asigurat că beneficiile ei sunt simțite de fiecare dintre români, prin salarii majorate, prin pensii și alocații crescute, prin venituri care se aliniază treptat, la nivelul celor din UE.

Datele publicate de Institutul Național de Statistică arată că la nivelul județului Satu Mare salariul mediu brut a crescut cu 47% în 2019 față de 2017, iar pensia medie cu 25%. De asemenea, în această perioadă au fost create peste 4.400 de noi locuri de muncă.

Toate aceste cifre arată că suntem pe drumul cel bun și trebuie să continuăm punerea în aplicare a Programului de Guvernare!

Tags: salarii  pensii  psd  
594 vizite
Distribuie pe
Dan
Subscriu la comentariul lui Lia si mai adaug ca, cresterile de salariu brut nu reflecta si cresterea in salariul net deoarece toate contributiile au fost trecute de pe angajator pe angajat. Asta uita sa spuna, daca au crescut salariile au crescut doar la bugetari din pacate. Cursul valutar s-a dus la vale, preturile au urcat abrupt, astea nu se spun. Ceea ce fac e pura demagogie. In orice caz e un articol publicitar, el se gaseste pe toate siturile locale de stiri.
2019-04-19 13:20:34
Lia
Ziarul satumareonline.ro este vocea PSD-ului? Acest articol prezinta concluzia jurnalistilor sponsorizati de psd? Daca sunteti jurnalisti, precizati care sunt cele 4400 de locuri de munca create de actuala guvernare in Satu Mare?? Care sunt firmele care au angajat acesti 4400 de satmareni? Mai departe, cu inflatia care este cea mai mare din UE cum facem? Cu cresterea preturilor cum facem? PSD a dat cu o mana si ia cu alta. Cu justitia care favorizeaza infractorii cum facem? Unde-s spitalele regionale?? Unde-s drumurile, autostrazile? Cum facem cu wc-urile din curtea scolilor? Minciuni, minciuni si interese personale! Daca Satumareonline crede ca cu acest gen de articole spala creierele satmarenilor, se inseala amarnic! Rusine sa va fie!!
2019-04-18 15:33:59