Locale Altele
Marti, 30 Noiembrie 2021
Marti, 30 Nov 2021
Cei mai profesioniști contabili din Satu Mare vă ajută acum la înființarea firmei
Florin Răchitan  - Miercuri, 4 Martie 2020

Vă gândiți cu groază la hârțogaria pe care trebuie s-o faceți la înființarea unui simplu PFA sau SRL, la zilele pierdute și nervii mâncați la Registrul Comerțului și la toate instituțiile statului român inventate parcă special să vă pună bețe-n roate și care vă cer adeverințe și despre ce ați mâncat aseară?

Nu vă mai faceți griji și începeți-vă cu seninătate cariera de antreprenor, concentrându-vă doar pe propria afacere! Cei mai buni contabili din Satu Mare de la Cabinetele Asociate de Experți Contabili Camanasof Velcont vă vin în ajutor nu doar cu evidențele fiscale, ci, de acum înainte, și cu toate serviciile de care aveți nevoie pentru funcționarea firmei, de la înființare până la dizolvare.

Profesioniștii de la Camanasof Conta Consult și cei de la Velcont vă stau la dispoziție cu următoarele servicii:

-         infiintarea de societati, PFA, II, IF;

-         modificari ale actului constitutiv referitoare la: schimbarea sediului social; schimbarea denumirii firmei; schimbarea sau completarea obiectului de activitate; schimbarea administratorilor; schimbarea formei juridice; cesiune de parti sociale; înfiinţarea sau desfiinţarea de sedii sociale secundare; dizolvari; radieri; alte elemente ale actului constitutiv (date de identificare, participare la profit si pierderi etc).

Nu vă mai bateți capul cu birocrația! Luați legătura acum cu contabilii de la Camanasof Conta Consult de pe B-dul  I.C. Brătianu nr.4, et.1, ap.5 și scăpați de o grijă! Contact la telefon 0742-084.000 sau pe adresele de e-mail camanasofcontaconsult@gmail.com sau office@velcont.com

1480 vizite
Distribuie pe