Locale Altele
Vineri, 7 Mai 2021
Vin, 7 Mai 2021
SkyLine Events, partenerul ideal în organizarea evenimentelor
SM Online  - Miercuri, 20 Mai 2020

SC Sterozhan SRL și-a inceput activitetea in domeniile consultantei in afaceri si fonduri europene in anul 2013 in parteneriat cu firme specializate (de exemplu: Goodwill Consulting Cluj-Napoca, Sinterom  SA Bucuresti, DEKRA CERTIFICATION SRL etc).

După mai mult de 100 proiecte castigate si implementate in judetul Satu Mare , din anul 2017 a intrat in domeniul organizarii de evenimente :  Muzica de Strada, Festivalul Berii Artizanale 2018, Hops&Beats Satu Mare Local Beerfest 2019, Ziua Electrolux 2019,  evenimente caritabile, spectacole.  

Din anul 2020, firma își diversifică activitatea inițiind colaborări cu primăriile din județ pentru a oferi organizare de evenimente cu toate serviciile incluse:

-          Scena, sunet, agenti paza, prezentatori eveniment, realizare program, artisti din Romania, Ungaria, International, imagine eveniment, pachet foto-video, publicitate etc.

Oferim pachete publicitare online pentru firme si nu numai pe site-urile :

-          Portal SM, Satu Mare Online, Presa SM și Szatmar.ro

In domeniul publicitatii urmatorul pas este colaborarea cu ziarele și posturile locale de radio, proiect aflat in faza de finalizare a parteneriatelor.

De ce SkyLine Events ?

In doua cuvinte: experienta si profesionalism  

SkyLine Events este un concept care ofera toate solutiile ideale pentru publicitate si organizare de evenimente.

Contact:

Ing. Bura Maksay István Péter

Tel : 004-0744-977-846

E-mail : bura.istvan1975@gmail.com , skyline.events.satumare@gmail.com

1231 vizite
Distribuie pe