Locale Altele
Luni, 28 Septembrie 2020
Luni, 28 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Shopping City Satu Mare - certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19
Shopping City Satu Mare  - Joi, 16 Iulie 2020

Shopping City Satu Mare primește certificarea internațională pentru măsurile de prevenție Covid-19 implementate în cadrul centrului comercial.

Obținerea acestei acreditări este dovada că mall-ul funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Încă de la repornirea activității din 15 iunie, centrul comercial a adoptat un plan complex gândit pentru sporirea siguranței vizitatorilor care are drept obiectiv dezinfectarea constantă a centrului comercial și asigurarea distanțării sociale de minimum 2 metri.

Printre măsurile implementate menționăm: instalarea de dispensere cu dezinfectant pentru mâini, aerisirea periodică a mall-ului, în mod natural, controlul traficului și al fluxurilor prin culoare de delimitare  în zonele unde se creează aglomerație și benzi de igienizare nanoseptice pentru zonele frecvent atinse. Purtarea măștii de protecție de către toți angajații și clienții este obligatorie și s-au implementat măsuri pentru verificarea temperaturii de către personal avizat la fiecare intrare in mall.

Pentru a preveni crearea aglomerațiilor în centrul comercial, este asigurată distanțarea socială de minimum 2 metri pentru un shopping responsabil și în siguranță, mai ales că designul centrelor comerciale se bazează pe spații generoase și deschise, care permit natural distanțarea socială.

Experții în managementul riscului au realizat un audit complex înainte de a emite această certificare și au vizitat centrul comercial prin intermediul unui tur virtual, transmis în timp real, pentru a examina măsurile de siguranță.

Tags: certificat  covid  shopping  city  satu mare  
1339 vizite
Distribuie pe