Locale Altele
Miercuri, 21 Octombrie 2020
Mie, 21 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Producătorii sătmăreni și-au făcut asociație
Florin Răchitan  - Joi, 13 August 2020

Grupul de Facebook cu cel mai mare succes în județul Satu Mare, realizat din inițiativa Marcelei Papici în perioada de carantină, cu scopul de a-i ajuta pe producătorii sătmăreni să intre în legătură cu potențialii cumpărători și să-și vândă produsele chiar și în acele condițiii dificile, trece într-o nouă etapă odată cu înființarea oficială a Asociației Producătorilor Sătmăreni.

”A sprijini producatorii prin instrumentele puse la dispozitie de platformele si retelele sociale se dovedeste a fi de un real folos. Dar, a te constitui in persoana juridica, care sa reprezinte si sa sprijine producatorii satmareni e nivelul urmator, firesc, de altfel” – a declarat președintele asociației, Marcela Papici.

Ea a dezvăluit că, la fel ca în cazul grupului de Facebook ce a fost supus la numeroase ”atacuri online”, nici constituirea asociației nu a fost un proces lipsit de greutăți birocratice și juridice, dar acestea au fost depășite cu ajutorul avocatei Minodora Nicoleta Sorian, iar asociația are deja personalitate juridică și este înscrisă în Registrul Național al Asociațiilor și Fundațiilor.

”Cat de curand, conform obiectivelor si strategiei asociatiei, voi prezenta in concret demersuri pentru atingerea scopului asociatiei: sprijinirea producatorilor locali satmareni” – anunță Marcela Papici.

Până atunci, membrii și toți ce interesați de activitatea acesteia sunt invitați să urmărească pagina oficială a Asociației Producătorilor Sătmăreni.

Tags: asociatie  producatori  marcela papici  
850 vizite
Distribuie pe