Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Camanasof Conta Consult – în sediu nou, cu aceleași servicii profesioniste de contabilitate
Florin Răchitan  - Marti, 12 Ianuarie 2021

Cele mai frumoase contabile de la cea mai profesionistă firmă din domeniu, Camanasof Conta Consult, s-au mutat într-un sediu nou, mai primitor și modern, pe strada Alexiu Berinde nr.9, în vecinătatea Satu Mare Shopping Plaza, adică ”Mall-ul lui Bud”.

”Am dorit să avem un spațiu generos în care să-i putem primi cum se cuvine pe clienții noștri și să putem să le oferim consultanța de specialitate, asigurând discreția necesară în această activitate. În noul sediu continuăm să oferim serviciile de contabilitate la aceleași standarde de calitate ce ne-au clasat pe locuri onorante în topul județean al firmelor din domeniu și, totodată, păstrăm deschise toate canalele de comunicare cu care i-am obișnuit pe clienți, online sau la numărul de telefon 0742-084.000 – spune managerul societății, expert contabil Camelia Suciu.

Serviciile la care se referă constă nu doar în organizarea evidenței contabile a firmelor ce alcătuiesc clientela, dar și consultanță detaliată, înființări sau desființări de SRL, PFA, II sau IF, precum și orice fel de modificări în domeniul de activitate, forma juridică sau alte elemente ale actului constitutiv, totul pentru a asigura suportul necesar pentru o ordine desăvârșită în activitatea economică și în relația cu instituțiile statului.

Toate aceste servicii sunt asigurate și la punctul de lucru Camanasof Conta Consult deschis în cursul anului trecut la Turulung, pe str. Principală nr. 245, vis-à-vis de Primărie, unde sunt deservite firmele din toată regiunea Ugocea.

Tags: sediu  nou  camanasof  contabilitate  
5028 vizite
Distribuie pe