Locale Altele
Vineri, 24 Septembrie 2021
Vin, 24 Sept 2021
Shopping City Satu Mare celebrează Luna Femeii cu o expoziție specială de pictură, cu peste o mie de premii instant și mesaje de iubire
Shopping City Satu Mare  - Luni, 8 Martie 2021

Pe toată durata lunii martie, Shopping City Satu Mare sărbătorește în fiecare zi Luna Femeii.

Centrul comercial marchează venirea primăverii cu o expoziție de pictură dedicată eternului feminin și cu o campanie cu peste o mie de premii pe loc. De asemenea, noile colecții de primăvară-vară  le invită pe cliente să descopere tendințele sezonului cald și să își creeze cele mai chic ținute pentru sezonul care urmează.

ETERNUL FEMININ, EXPOZIȚIE DE PICTURĂ

Până pe 31 martie, Shopping City Satu Mare găzduiește expoziția de pictură a elevilor și absolvenților Liceului de Arte Aurel Popp Satu Mare, intitulată “Eternul Feminin, un întreg univers artistic conturat prin picturi în ulei, acuarele pe pânză sau lucrări de grafică de șevalet desenate în creion, creion colorat, pastel sau cărbune pe suport de hârtie și statuete de dimensiuni mici, din lut ars.

PRIMĂVARA ÎNCEPE CU PREMII PE PRIMUL LOC, campanie de lansare a colecțiilor de primavară-vară

Până pe 28 martie, în cadrul campaniei PRIMĂVARA ÎNCEPE CU PREMII PE PRIMUL LOC, cumpărăturile cu o valoare egală sau mai mare cumulată de 200 lei le oferă șansa clienților de a câștiga unul dintre cele 1100 de premii instant pregătite de centrul comercial. În plus, vizitatorii se pot înscrie și la tombola campaniei cu premii prin tragere la sorți în valoare de 4000 Ron (2 vouchere a câte 2000 Ron). Printre premiile pregătite se numără: vouchere de cumpărături și produse cu valori cuprinse între 20 – 50 de lei oferite de partenerii: Fashion Avenue Paris, Nobila Casa, Carrefour, Dertour, Unique, Rankine, NALA, IKOS, Balloon Studio, MERA, 5Asec, Noddle Pack, Restaurant Transilvania, Capricci, dm, Kinder Corner, Dabo Doner sau carduri cadou Shopping City Satu Mare în valoare de 30 Ron.

Spune-i că este pe primul loc!, un îndemn la romantism din partea Shopping City Satu Mare

În luna martie, Shopping City Satu Mare încurajează îndrăgostiții și nu numai, să facă un gest inedit pentru o persoană dragă din viața lor. În cadrul campaniei Spune-i că este pe primul loc!, mesajele, declarațiile și urările către o persoană dragă, trimise printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook Shopping City Satu Mare, pe e-mail la adresa info@shoppingcitysatumare.ro sau lăsate la Info Desk, pot fi afișate pe ecranele din centrul comercial și pe stories pe pagina de Instagram a centrului. Sătmărenii sunt așteptați să trimită mesajele de iubire și apreciere pentru parteneri, dar și pentru mame, părinți sau pentru cei mai buni prieteni.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Satu Mare controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Satu Mare: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19Shopping City Satu Mare a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate noutățile și campaniile Shopping City Satu Mare pe shoppingcitysatumare.ro , pe pagina de Facebook și cea de Instagram.

2791 vizite
Distribuie pe