Locale Altele
Vineri, 14 Iunie 2024
Vin, 14 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
La invitația deputatului Adrian Cozma, directorul APIA s-a întâlnit cu fermierii din zona Tășnadului
Cabinet Parlamentar Adrian Cozma  - Joi, 19 August 2021

Directorul General al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură, Adrian Pintea, împreună cu directorul adjunct Bogdan Dumitrașcu a efectuat miercuri o vizită de lucru în județul Satu Mare, pentru a afla problemele cu care se confruntă fermierii și a le prezenta programele de subvenționare a agriculturii derulate de instituția pe care o conduce.

La invitația deputatului PNL de Satu Mare, Adrian Cozma, șefii APIA s-au deplasat la Tășnad, unde au avut o întâlnire cu zeci de fermieri din regiune.

”Vrem să aflăm toate problemele judeţului din teren, să cunoaştem cele mai sensibile spețe pe care le întâmpină fermierii judeţului în activitatea lor și atunci când depun documente pentru obţinerea subvenţiilor la pământ, animale şi la diferite culturi pe care le au.

 

O întâlnire reuşită, care, sperăm noi, va aduce îmbunătățiri, inclusiv legislative, pe acest sector strategic al României, respectiv agricultura. E domeniul care ne preocupă pe toți, fiindcă e important să avem produse bune și sănătoase. Le mulțumesc tuturor pentru implicare” – a declarat Adrian Cozma.

2036 vizite
Distribuie pe