Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bursa transfrontalieră a pieței muncii
SM Online  - Miercuri, 16 Martie 2022

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Satu Mare, in colaborare cu Camera Meșteșugarilor, Camera de Comert și Industrie a județului Szabolcs-Szatmar-Bereg şi cu sprijinul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Muncă Satu Mare vă invită să luați parte la a doua Bursă transfrontalieră a pieței muncii, care se organizează în cadrul proiectului ROHU370 ENCOCH - Consolidarea cooperării camerelor pentru îmbunătățirea ocupării forței de muncă în județele Satu Mare și Szabolcs–Szatmar-Bereg.

Proiectul ENCOCH, implementat prin Programul de cooperare transfrontalieră INTERREG V-A România-Ungaria și este finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională(FEDR), completat de co-finanțarea națională a celor două state membre participante în program, România și Ungaria, are ca scop, printre altele, creșterea gradului de ocupare a forței de muncă la nivel regional, întărirea mobilității pieței muncii în zona transfrontalieră și dezvoltarea cooperării profesionale dintre instituţiile si persoanele cu rol activ in piața muncii.

Bursa oferă angajatorilor o oportunitate directa de a identifica viitori angajaţi, respectiv solicitanţilor de locuri de muncă de a gasi cele mai adecvate optiuni de angajare. Totodata vor fi prezentate metode si tehnici de căutare a unui loc de muncă, modalitati eficiente de identificare si solicitare de angajări, modalitati de evaluare a personalitatii potentialilor angajati si de identificare a compatibilitatii optime intre oferta si cererea de locuri de munca.

Data desfășurării bursei: 01-02 aprilie 2022 (1030 -1830)
Locaţie: zona Galeriei CinemaOne Laserplex, centrul comercial Aushopping Satu Mare de pe Drumul Careiului nr:77-79.

Confirmarile de participare pot fi transmise la telefon 0261-710790 sau prin e-mail la adresa cameradecomert.satumare@yahoo.com, unde se pot solicita si obtine si informaţii suplimentare despre proiect.

Programul Interreg V-A România-Ungaria este destinat finanțării unor proiecte comune româno-ungare, care abordează nevoi identificate pe ambele laturi ale graniței şi care necesită o abordare comună, precum şi soluții inovative, contribuind astfel la dezvoltarea sustenabilă a zonei eligibile. Programul este o continuare a programelor de cooperare transfrontalieră implementate în regiune şi dispune de un buget total de aproximativ 232 milioane euro, din care, 189 milioane de euro, reprezintă finanţarea nerambursabilă din Fondul European de Dezvoltare Regională. Zona eligibilă a programului cuprinde judeţele Arad, Bihor, Satu Mare şi Timiş pe partea română a graniței şi, respectiv, judeţele Békés, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar și Szabolcs-Szatmár-Bereg, pe partea ungară a acesteia.

Conținutul acestui comunicat nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Uniunii Europene.

Parteneriat pentru un viitor mai bun                                         www.interreg-rohu.eu 
860 vizite
Distribuie pe