Locale Altele
Duminica, 4 Decembrie 2022
Dum, 4 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Business Forum Nord-Vest, cu participarea antreprenorilor din patru județe, la Satu Mare
SkyLine Events  - Marti, 10 Mai 2022

Asociația Economică Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest, Asociația Camera Meșteșugarilor, împreună cu Federația Patronilor  Bihor, Asociația Întreprinzătorilor Maramureș Organizația Patronilor Sălaj si Uniunea Naționala a Patronatului Român, organizează în perioada 12-13 mai evenimentul de business al anului, „Business Forum Nord-Vest”.

Satu Mare reprezintă prima destinație a seriei de evenimente „Business Forum Nord-Vest”, unde antreprenori și manageri din cele patru județe: Bihor, Satu Mare, Sălaj și Maramureș vor avea sesiuni de întâlniri B2B, în vederea stabilirii relațiilor comerciale.

„Nu cred că există un moment mai bun pentru întâlniri B2B între antreprenori decât în perioada de criză pe care o traversăm. Acum este momentul ca oamenii de afaceri să strângă rândurile, pentru a lucra la un mâine mai bun decât astăzi” – Markos Tiberiu, vicepreședinte al Asociației Economice Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest si al Asociației Camera Meșteșugarilor, membru in comitetul de organizare.

Evenimentul, găzduit de Casa Meșteșugarilor si de Hotelul Aurora, este structurat în 2 sesiuni:

În prima zi, după discursul oficialităților, participanților le va fi prezentat de catre reprezentantii consiliilor judetene profilul și potențialul economic al celor patru județe, urmând apoi prezentările invitatilor de onoare. Seara se va încheia cu o cină festivă, care va facilita cunoașterea informală a participanților la Forum.

A doua zi este dedicată întâlnirilor B2B în cadrul cărora antreprenorii își vor putea promova compania, având în același timp ocazia de a identifica noi parteneri de afaceri situați într-o arie cu raza de 150-200 km.

Invitații de onoare la eveniment confirmați până acum: dl. Florin-Sergiu DOBRESCU - Secretar de Stat în cadrul Ministerului Antreprenoriatului și Turismului, dl. Alin Sorin SESERMAN - Secretar de Stat în cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, dl. Ovidiu SILAGHI – Secretar General al Camerei de Comerț și Industrie a României, și dl. Ioan LUCIAN – Președinte Uniunea Națională a Patronatului Român si dl.Iuliu Cadar - Presedinte Asociația Economica Germano-Română pentru Regiunea de Nord-Vest, vor avea un mesaj pentru reprezentanții mediului de afaceri, prezenți la această primă ediție a „Business Forum Nord-Vest”.

933 vizite
Distribuie pe