Locale Altele
Miercuri, 27 Septembrie 2023
Mie, 27 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parc industrial la Ardud, din fonduri europene
Primăria Ardud  - Joi, 22 Septembrie 2022

În sala de conferințe a Primăriei Ardud a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții Agenției De Dezvoltare Regională Nord-Vest cu scopul de a aduce la cunoștința celor interesați oportunitățile de finanțare a IMM-urilor din județ Satu Mare prin Programul Regional Nord-Vest 2021-2027, în cadrul apelului “Sprijinirea dezvoltării parcurilor de specializare inteligentă și dezvoltarea unor investiții inițiale ale unor IMM-uri în cadrul structurii parcului, în Regiunea de Dezvoltare Nord-Vest”.

Finanțarea oferită celor interesați poate atinge suma maximă de 1,5 mil Euro per IMM și oferă posibilitatea localizării investiției într-un parc de specializare inteligentă care se va dezvolta pe teritoriul UAT ARDUD, cu acces la toate utilităţile necesare, dimensionate nevoilor fiecărui IMM. De asemenea, se oferă facilități fiscale rezidenților care își desfășoară activitatea pe raza parcului industrial de pe teritoriul orașului Ardud.

Inițiativa va crea sute de locuri de muncă și va avea beneficii economice pentru dezvoltare durabilă. Reprezentanții IMM-urilor interesate, dar și cei care vor să dezvolte un IMM au participat la o sesiune completă de informare și instructaj în urmă căreia s-au trasat direcții concrete de acțiune.

Părțile interesate de dezvoltare in domeniu, dar care nu au putut fi prezente la aceasta sesiune, se pot înscrie la atelierele de descoperire antreprenorială organizate ONLINE, prin completarea următorului formular - shorturl.at/DIMY6 până în data de 23 septembrie 2022 la ora 10:00.

Informații și detalii la informatii.specializări@nord-vest.ro

2065 vizite
Distribuie pe