Locale Altele
Marti, 26 Septembrie 2023
Marti, 26 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Finanțări de un million de euro pentru investiții în instalații de energie regenerabilă câștigate de clienții firmei sătmărene de consultanță Innova Start
Innova Start  - Miercuri, 12 Aprilie 2023

Toate proiectele depuse prin intermediul firmei sătmărene de consultanță Innova Start pentru investiții în eficiență energetică și instalații de energie regenerabilă, prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020, au câștigat finanțare, potrivit listei publicate de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.

Cele 7 proiecte depuse de clienții Innova Start au obținut finanțări în valoare totală de 1 milion de euro, ceea ce înseamnă o treime din numărul total de proiecte câștigătoare din județul Satu Mare.

Pe cele 6 apeluri de eficiență energetică finanțate prin POIM - Eficiență energetică, RES Fotovoltaice și Reabilitare termică clădiri au depus proiecte 36 de firme din județul Satu Mare. Dintre acestea, 22 de proiecte au fost aprobate și 14 au fost respinse.

Din cele 22 de proiecte aprobate, 14 sunt pe linia de finanțare ”Măsuri de ajutor de stat pentru producție din surse energie regenerabile”, beneficiarii acceptați la finanțare urmând să-și instaleze sisteme fotovoltaice pentru consum propriu.

Celelalte 8 proiecte acceptate la finanțare pentru firme din județul Satu Mare sunt aferente investițiilor în eficiență energetică - Apelul de proiecte ”Măsuri de ajutor de minimis pentru eficiență energetică și producție din surse regenerabile”.

Echipa Innova Start Satu Mare, coordonată de Crina Dunca - expert consultant, a câștigat toate proiectele depuse pe POIM, 7 proiecte din 7 depuse, totalizând 32% din totalul proiectelor aprobate pe POIM pentru firmele din județul Satu Mare. Valoarea proiectelor aprobate este de 1 milion de euro.

Așadar, cine vrea să obțină și finanțări europene, nu doar povești, este invitat să acceseze site-ul Innova Start și să contacteze echipa cu cel mai mare succes în acest domeniu din județul Satu Mare!

826 vizite
Distribuie pe