Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
TEDi deschide un magazin la Aushopping Satu Mare
SM Online  - Joi, 27 Aprilie 2023

TEDi, unul dintre cei mai mari retaileri non-food din Germania, va deschide pe 28 aprilie cel de-al șaisprezecelea magazin din România. Noul magazin TEDi, cu o suprafață de 842 metri pătrați, este rezultatul parteneriatului cu Nhood România și este situat în centrul comercial Aushopping Satu Mare, pe strada Drumul Careiului nr. 77-79.


Retailerul german TEDi, unul dintre cei mai importanți retaileri non-food din Europa, anunță deschiderea unui nou magazin pe piața românească, ce își va deschide porțile vineri, 28 aprilie, pe o suprafață de 842 de metri pătrați, în centrul comercial Aushopping din Satu Mare. Noul magazin TEDi este rezultatul parteneriatului dintre retailerul german și compania de consultanță imobiliară Nhood România, care administrează centrul comercial Aushopping Satu Mare.

’’Este foarte reconfortant și, totodată, motivant să știm că ne putem baza pe un partener cu o experiență vastă în operarea și comercializarea proiectelor comerciale și pe eforturile sale de regenerare a spațiilor imobiliare și a comunităților din jurul lor. Suntem siguri că deschiderea magazinului nostru din Aushopping Satu Mare va fi încă un caz de succes, în care comunitatea Nhood devine și comunitatea noastră”, a declarat Cristian Pușcoi, Head of Expansion & Construction TEDi România.

„Misiunea noastră este aceea de a crea spații pline de viață, gândite special pentru a deservi nevoile și așteptările comunităților pe care centrele noastre comerciale le animă, dar nu putea face asta fără parteneri de încredere, cu valori comune. Suntem foarte încântați  de acest parteneriat cu TEDi, prin care ne dorim să completăm experiența pe care Centrul Comercial Aushopping Satu Mare o oferă comunității.”, spune Tatian Diaconu, CEONhood România.

TEDi se extinde rapid în România, fără a coboarî standardele de calitate

TEDi a intrat pe piața românească în primul trimestru al anului 2022 și a construit până în prezent o rețea de 15 magazine pe piața locală: Baia Mare, Balotești, București, Câmpina, Câmpulung, Moreni, Oradea (2 magazine), Pașcani, Ploiești (2 magazine), Turda, Timișoara (2 magazine), Voluntari.

La nivel european, retailerul german, fondat la Dortmund în 2004, deține peste 2.900 de magazine în 14 țări și peste 31.500 de angajați.

Sortimentul TEDi este format din produse de uz casnic, articole pentru casă și decorațiuni, articole de papetărie și bricolaj, accesorii pentru cadouri și petreceri,drogherie și produse cosmetice. Aproape un sfert din produsele vândute în magazinele TEDi sunt fabricate în Germania sau în alte țări din UE,la standarde înalte de producție. Datorită rutelor de livrare relativ scurte, amprenta de carbon a produselor TEDi este, de asemenea, redusă.

Nhood România este o companie de consultanță imobiliară cu expertiză în domenii precum animația comunitară, operarea și marketingul proiectelor cu destinație mixtă, managementul activelor și dezvoltarea de proiecte durabile cu o gamă largă de funcții și servicii (magazine, apartamente, birouri, hoteluri, centre comunitare). Nhood vizează proiecte de regenerare urbană care au un triplu impact pozitiv: social, de mediu și economic - oameni, planetă, profit.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să gestioneze portofoliul de 21 de centre comerciale Auchan din întreaga țară și să continue dezvoltarea celui mai mare proiect de regenerare urbană din România - Cartier Coresi - în beneficiul comunităților și al tuturor parteneriatelor.

2086 vizite
Distribuie pe