Locale Altele
Vineri, 9 Iunie 2023
Vin, 9 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Demo Metal Vest 2023, esențial pentru modernizarea și dezoltarea companiilor din industrie
SM Online  - Miercuri, 17 Mai 2023

DEMO METAL VEST, singurul târg de tehnologie și inovație în prelucrarea metalului din Vestul României, va reuni în perioada 23-26 Mai 2023, la Expo Arad, experți din domeniu, furnizori și utilizatori de tehnologie, interesați de modernizarea și dezvoltarea companiilor și de actualizarea informațiilor necesare oricărui profesionist din industrie.

Evenimentul are ca obiectiv să faciliteze schimbul de idei, cunoștințe și know-how între profesioniștii din domeniu și să contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea proceselor de fabricație și atehnologiilor utilizate în prelucrarea metalului. 

Noile tehnologii expuse sunt cele care oferă reziliență și performanță afacerilor din industrie. Pentru creșterea productivității companiilor locale, sunt puține alte acțiuni mai bine coordonate și care să aibă un efect de masă mai important decât o expoziție.

„Adopția noilor tehnologii, multe dintre ele având acum efect profund asupra modelelor de business, are nevoie de atingerea unei mase critice în interiorul companiilor pentru a se putea realiza. Ea nu se atinge niciodată la un târg internațional sau un open house, unde participă poate proprietarul afacerii, poate CEO-ul sau 1, 2 reprezentanți ai unei companii din România.

La noi masa critică de acceptare a unei noi tehnologii se poate atinge dacă liderii companiilor din România își motivează oamenii să meargă la evenimentul ce se desfășoară în proximitate. Tot ei sunt cei care ar putea solicita expunerea anumitor tehnologii ce reprezintă soluții noi, moderne, la problemele întâlnite în producție. Târgurile tehnice folosesc la cunoașterea și adoptarea mai rapidă a noilor tehnologii. Scopul adoptării acestora? Creșterea productivității și extinderea capacității de producție a companiilor și dezvoltarea capacității industriei locale de a răspunde mai rapid provocărilor competiției globale”, declară Onuț ILIESCU, Director general TEHNIC MEDIA, organizator DEMO METAL.

Onuț ILIESCU, Director general TEHNIC MEDIA, organizatorul Demo Metal Vest

DEMO METAL VESToferă o platformă completă și cuprinzătoare, în care veți descoperi cele mai recente tehnologii și soluții din domeniul prelucrării metalului, automatizării, robotizării și Industriei 4.0.

La ediția din acest an, numeroase companii vor participa în premieră la eveniment. Astfel, spre exemplu, vor fi expuse pentru prima dată la Demo Metal Vest mașini de tăiat cu laser, vor fi prezenți furnizori români de servicii, producători de piese complexe etc.

Companii participante (înregistrate până acum):

ADMASYS RO

AGIR

AGO TRADE INTERNATIONAL

AGO MECANIC

ALPHR TECHNOLOGY EUROPE

AMARI ROMANIA

AMTECH INDUSTRIES

APEL LASER

ARCZONE

BODOR

CERC TIMIȘOARA

CMIE ROMANIA

CRG INDUSTRY SERVICES

CSC TRANS METAL

DELTA MACHINE

EUROPE SOLUTIONS

FORMWERK

GLOBAL SOURCE

GW LASER TECHNOLOGY

HT SHREDDING

HTP MASKING

IMW INTELLIGENT METALWORKING

INCD ISIM TIMISOARA

INICAD DESIGN

IPAD SERIE

JAPAN TOOL GROUP

KAESER COMPRESOARE

KFACTORY

KLARWIN

KNUTH-ALLMETECH

MEGASPAN UTILAJE

MEGATITAN

MEPRO UTILAJE

METAL STAR

MONTI - Werkzeuge

NEO VISION

PROMA MACHINERY

RALL MALL LOGISTICS

REHM SUDARE

RISK MANAGEMENT COMPANY

ROBAC INDUSTRIES

T&T - TEHNICA SI TEHNOLOGIE

TECHNIC TRIAL

TKT GRUP

TRIEURODATA

UNIVERSITATEA AUREL VLAICU ARAD

UNIVERSITATEA POLITEHNICA TIMIȘOARA

VDL ROTECH

VIGRA MARKETING & SERVICE

WERKLAND TOOLS SRL

În industrie, ca în orice alt domeniu aflat într-o continuă evoluție, este esențial să rămânem informați și să ne adaptăm noilor tendințe și inovații care ne influențează activitatea. DEMO METAL VEST este ocazia unui salt de competențe în interiorul oricărei companii participante, vizitatoare sau expozante.

Venițila DEMO METAL VEST, între 23-26 mai, la Expo Arad, să descoperiți cele mai recente inovații, să vedeți care sunt tendințele în industrie și să înțelegeți cum vă poate ajuta implementarea noilor tehnologii. 

Pentru detalii și înregistrare accesați www.demometal.ro/vest.

1081 vizite
Distribuie pe