Locale Altele
Marti, 19 Iunie 2018
Marti, 19 Iun 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vile de lux în centrul Sătmarului
SM Online  - Marti, 9 Februarie 2010

La doi paşi de Piaţa Mică a apărut un adevărat complex rezidenţial foarte elegant, cu vile de lux ce îşi aşteaptă viitorii proprietari, întreaga zonă fiind racordată la toate utilităţile.
 

 

La o distanţă de aproximativ 200 de metri de la Piaţa Mică, spre strada Ady Endre partea dreaptă , şapte case cu mansardă au fost construite pe strada Wolfenbutel. Doar gresia, faianţa şi parchetul mai trebuie montate, iar acestea se realizează în funcţie de ce anume doreşte clientul, din momentul în care acesta se hotărăşte să cumpere casa.
 
 

 

Investiţia imobiliară îi aparţine sătmărencei Eva Toth, care a avut curajul să construiască ceva durabil în plină criză. În vara anului trecut a demarat lucrările pentru cele şapte case, acestea fiind semifinisate, însă vor urma şi alte construcţii pe acelaşi model.
 

 

Preţul diferă în funcţie de terenul aferent şi suprafaţa utilă, oscilând între 110.000 şi 150.000 euro. Fiecare vilă dispune de un living ce se întinde pe o suprafaţă de 32 mp, bucătărie + sufragerie şi baie la parter. Deschiderea spre curte se face din living, iar la mansardă sunt amenajate două-trei dormitoare, în funcţie de dorinţa clientului. La baie sunt montate geamuri termopan Velux, iar lângă casă există un semigaraj, pentru ca şi autoturismul să fie ferit de intemperii.


 

Intrarea spre curte este pavată ornamental, se va planta şi un gazon verde, astfel încât familia ce va locui într-una din aceste case să aibă parte de cele mai bune condiţii. Mai mult, strada interioară este de cinci metri lăţime şi 120 metri lungime, terminându-se într-un sens giratoriu, cu o fântână arteziană în mijloc. De asemenea, lângă drumul de acces se află un trotuar de un metru lăţime pentru pietoni iar până la casă este amenajat un spaţiu verde pentru intimitatea familiilor.
 

 

Zona respectivă este ideală pentru familiile care vor să locuiască departe de forfota oraşului, şi totuşi, într-o zonă rezidenţială cât se poate de centrală.  

 

Cei interesaţi de cumpărarea unei astfel de locuinţe de vis pot suna la numărul de telefon 0763-546964. Persoană de contact - Eva Toth.

9973 vizite
Distribuie pe

Începe să se facă ordine în sistemul subvențiilor agricole din județul Satu Mare
Miercuri, 16 Mai 2018
Conducerea Agenției de plăți și Intervenții în Agricultură din Satu Mare...   continuare

Expoziția Fabricat în Satu Mare și-a deschis porțile
Vineri, 11 Mai 2018
O nouă ediție a expoziției ”Fabricat în Satu Mare” a început vineri la Piața Rex din Micro 17, unde aproape 50 de firme sătmărene așteaptă vizitatorii la standurile lor pe tot parcursul week-end-ului.   continuare

Vineri începe Expo Fabricat în Satu Mare, la Piața Rex
Miercuri, 9 Mai 2018
Principalii organizatori, Iuliu Cadar din partea Asociaţiei Economice Româno-Germane şi Tiberiu Markos din partea Camerei Meşteşugarilor, precum şi purtătoarea de cuvânt Alexandra Catargiu...   continuare

Ziua Porților Deschise la Polipol Mobila din Foieni
Joi, 3 Mai 2018
Polipol Mobila din Foieni iti ofera mai mult decat un loc de munca si pentru a te convinge te asteptam cu Portile Deschise. In cadrul evenimentului organizat in data de 5 mai poti participa la numeroase activitati pregatite si, pe langa experienta traita, te poti intoarce acasa si cu premii pe masura. Transportul este asigurat, rutele, precum si programul pot fi consultate pe pagina companiei.   continuare

De Ziua Tineretului, Polipol Foieni lansează o amplă dezbatere publică despre cum pot fi păstrați tinerii acasă
Miercuri, 2 Mai 2018
Firma Polipol Mobila SRL din Foieni este interesată și implicată activ în dezvoltarea economică, evoluția demografică și construirea viitorului tinerilor în zona Carei a județului Satu Mare.   continuare