Locale Altele
Duminica, 23 Septembrie 2018
Dum, 23 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Vile de lux în centrul Sătmarului
SM Online  - Marti, 9 Februarie 2010

La doi paşi de Piaţa Mică a apărut un adevărat complex rezidenţial foarte elegant, cu vile de lux ce îşi aşteaptă viitorii proprietari, întreaga zonă fiind racordată la toate utilităţile.
 

 

La o distanţă de aproximativ 200 de metri de la Piaţa Mică, spre strada Ady Endre partea dreaptă , şapte case cu mansardă au fost construite pe strada Wolfenbutel. Doar gresia, faianţa şi parchetul mai trebuie montate, iar acestea se realizează în funcţie de ce anume doreşte clientul, din momentul în care acesta se hotărăşte să cumpere casa.
 
 

 

Investiţia imobiliară îi aparţine sătmărencei Eva Toth, care a avut curajul să construiască ceva durabil în plină criză. În vara anului trecut a demarat lucrările pentru cele şapte case, acestea fiind semifinisate, însă vor urma şi alte construcţii pe acelaşi model.
 

 

Preţul diferă în funcţie de terenul aferent şi suprafaţa utilă, oscilând între 110.000 şi 150.000 euro. Fiecare vilă dispune de un living ce se întinde pe o suprafaţă de 32 mp, bucătărie + sufragerie şi baie la parter. Deschiderea spre curte se face din living, iar la mansardă sunt amenajate două-trei dormitoare, în funcţie de dorinţa clientului. La baie sunt montate geamuri termopan Velux, iar lângă casă există un semigaraj, pentru ca şi autoturismul să fie ferit de intemperii.


 

Intrarea spre curte este pavată ornamental, se va planta şi un gazon verde, astfel încât familia ce va locui într-una din aceste case să aibă parte de cele mai bune condiţii. Mai mult, strada interioară este de cinci metri lăţime şi 120 metri lungime, terminându-se într-un sens giratoriu, cu o fântână arteziană în mijloc. De asemenea, lângă drumul de acces se află un trotuar de un metru lăţime pentru pietoni iar până la casă este amenajat un spaţiu verde pentru intimitatea familiilor.
 

 

Zona respectivă este ideală pentru familiile care vor să locuiască departe de forfota oraşului, şi totuşi, într-o zonă rezidenţială cât se poate de centrală.  

 

Cei interesaţi de cumpărarea unei astfel de locuinţe de vis pot suna la numărul de telefon 0763-546964. Persoană de contact - Eva Toth.

10315 vizite
Distribuie pe

Se fac înscrieri la MENTORNET – programul pentru femei de afaceri
Marti, 18 Septembrie 2018
Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România implementează în perioada 21 Mai 2018 – 20 Mai 2019...   continuare

La Satu Mare se face cea mai bună bere din România!
Vineri, 3 August 2018
Ne mai desparte o săptămână de Festivalul Berii Artizanale, ce se va desfășura pentru prima dată la Satu Mare, iar organizatorii nu fac un secret din faptul că doresc să instituie...   continuare

Primul magazin Partener Enel deschis la Satu Mare
Luni, 16 Iulie 2018
Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis luni, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.   continuare

Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus la Satu Mare.
Sambata, 14 Iulie 2018
Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe site-ul licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de … 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro.   continuare

Ford Business Weeks: beneficii de exceptie pentru afacerea ta. Alege vehiculul comercial pe masura afacerii tale, la Ford West!
Vineri, 13 Iulie 2018
Vino in showroom-ul Ford West, la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta!   continuare