Locale Altele
Marti, 16 Aprilie 2024
Marti, 16 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Hotel Dacia – de vânzare
Florin Răchitan  - Joi, 28 Octombrie 2010

Nici nu au început bine lucrările de reabilitare la clădirea-simbol din centrul municipiului Satu Mare, că acestea s-au şi oprit, iar Hotel Dacia este scos, din nou, la vânzare.

Surse din familia omului de afaceri Vasile Ţânţaş, proprietarul clădirii, ne-au confirmat că se aşteaptă oferta potrivită din partea unui investitor interesat.

 

Primăria Satu Mare a fost deja informată cu privire la suspendarea lucrărilor de reabilitare, după ce s-au cheltuit aproximativ două milioane de euro până acum pe aceste lucrări.
Firma executantă a îndepărtat şi planşeul de beton care a ocupat jumătate din Pasajul Ştefan Ruha şi care a provocat reacţii vehemente de protest din partea sătmărenilor, în această vară.

 

Varianta oficială este că Vasile Ţânţaş a primit mai multe oferte de cumpărare, iar acum se gândeşte s-o aleagă pe cea potrivită. Sursa noastră din familia Ţânţaş respinge ideea potrivit căreia lucrările s-ar fi oprit din lipsă de bani.

Cert este, însă, că deocamdată sunt spulberate speranţele de a vedea complet renovată clădirea de patrimoniu a Sătmarului. 

8618 vizite
Distribuie pe