Locale Altele
Sambata, 1 Aprilie 2023
Sam, 1 Apr 2023
CEC Bank și-a inaugurat Biroul de Fonduri Europene
Ioana Gavrău  - Luni, 11 Aprilie 2011
Sucursala din Satu Mare a CEC Bank și-a inaugurat luni Biroul de Fonduri Europene. La eveniment au fost prezenți vicepreședintele băncii, Mihaela Lucica Popa, reprezentanți ai autorităților locale, șefi de instituții, oameni de afaceri și clienți ai băncii. Biroul este deja funcțional, iar viitorii clienți pot apela cu încredere la serviciile lor.


Biroul de Fonduri Europene acordă asistență, promovează și vinde produse de creditare destinate cofinanțării proiectelor susținute prin intermediul fondurilor europene. În acel fel, CEC Bank își intensifică rolul pe piața financiar-bancară din România în ceea ce privește cofinanțarea pentru accesarea de fonduri.

La inaugurare a participat vicepreședintele CEC Bank, Mihaela Lucica Popa, care a declarat că s-au lansat deja 42 de birouri de fonduri europene, cu un personal specializat și consiliere gratuită în fiecare sucursală județeană.

Suntem pe locul patru în top zece bănci din România și vrem să devenim cei mai buni. Suntem o bancă de stat care investește în capitalul românesc“, a spus Mihaela Lucica Popa, vicepreședintele CEC Bank.


Prefectul Radu Giurcă a punctat importanța înființării biroului de fonduri europene în Satu Mare, atragând totodată atenția în ceea ce privește competiția în care se află CEC Bank.

Sunteți o bancă de stat și nu uitați că sunteți în competiție cu alte bănci private. Eu vă recomand să fiți aproape de clienții voștri și să-i protejați pentru a-i atrage de partea voastră“, a spus prefectul Radu Giurcă.Și primarul Iuliu Ilyes a luat cuvântul. „Toți trăim sub presiunea banului european și suntem conștienți că trebuie să câștigăm cât mai multe proiecte. Trebuie să recunosc că apariția unui astfel de birou mă bucură“, a spus Ilyes.


Directorul filialei, Daniel Ardelean, a mulțumit echipei cu care muncește zi de zi, apoi și-a invitat oaspeții la un mic cocktail.


4785 vizite
Distribuie pe