Locale Altele
Luni, 24 Februarie 2020
Luni, 24 Feb 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se reiau zborurile charter spre Antalya
Florin Răchitan  - Miercuri, 29 Februarie 2012

După falimentul companiei care a operat zborurile charter către staţiunile turistice din Antalya în vara anului trecut, un nou tour-operator i-a luat locul pe piaţă şi este pregătit să asigure servicii de calitate pentru sătmărenii dornici să ajungă rapid la destinaţiile preferate de vacanţă de pe litoralul turcesc.

 

Reprezentanţii societăţii Prestige Tours au prezentat miercuri seara, la Hotel Dana II, oferta pentru sezonul estival 2012, în care vor asigura 14 zboruri charter de pe Aeroportul Internaţional Satu Mare, cu avioanele companiei Tarom.

 

La întâlnirea de miercuri au fost prezenţi şefii celor mai importante agenţii de turism din Satu Mare, care au avut ocazia să pună la punct detaliile cu reprezentanţii agenţiei partenere din Turcia, Neva Travel Company, care va asigura sejururile de vacanţă pentru turiştii sătmăreni.

 

Prima aeronavă Tarom va decola spre Turcia în data de 17 iunie, iar până în 23 septembrie vor fi operate 14 zboruri, în fiecare duminică, cu plecare de la ora 9 dimineaţa. Un sejur de 7 zile va costa între 500 şi 1.500 euro/persoană, în funcţie de numărul de stele al hotelului pentru care optează turiştii sătmăreni.

1329 vizite
Distribuie pe