Locale Altele
Sambata, 15 Decembrie 2018
Sam, 15 Dec 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii ar vrea să-şi plătească taxele cu cardul
Visa Romania  - Marti, 13 Martie 2012

Aproape doua treimi dintre locuitorii din Satu Mare vor sa-si plateasca impozitele cu cardul la POS si peste jumatate pe Internet, desi nu au aceasta posibilitate in prezent, se arată într-un sondaj efectuat la comanda companiei Visa Europe.

Satu Mare este una dintre putinele resedinte de judet care nu accepta plata taxelor si impozitelor locale cu cardul, alaturi de Iasi, Piatra Neamt si Alexandria.

 

Jumatate dintre respondentii din Satu Mare considera birocratia o problema cand isi platesc impozitele catre stat, iar 47% spun ca programul de lucru al institutiilor publice este greu de respectat.

 

Visa Europe, impreuna cu bancile membre din Romania, desfasoara in perioada ianuarie - martie 2012, pentru al treilea an consecutiv, campania nationala pentru stimularea platii taxelor si impozitelor locale cu cardul. In prezent, plata taxelor si impozitelor locale cu cardul este posibila la POS in 145 de localitati si online in 52 de orase.

 

Valoarea totala a taxelor si impozitelor platite cu cardul aproape s-a dublat anul trecut comparativ cu 2010, la 73,2 milioane lei, potrivit datelor raportate de bancile din Romania, membre ale Visa Europe. Segmentul platilor online cu cardul a fost de departe cel mai dinamic in 2011, valoarea tranzactiilor crescand de peste sapte ori.

1376 vizite
Distribuie pe