Locale Altele
Miercuri, 17 August 2022
Mie, 17 Aug 2022
Întâlnirea oamenilor de afaceri români şi maghiari
Florin Răchitan  - Joi, 6 Noiembrie 2008

Nu mai puţin de 20 de oameni de afaceri din Ungaria şi alţi 30 din judeţul Satu Mare au participat la întâlnirea organizată joi în sala de şedinţe a Consiliului local Satu Mare.
 
Evenimentul a marcat finalizarea proiectului PHARE – CBC cu titlul „Centru Tehnologic, de Inovare şi de Afaceri în municipiul Satu Mare”, demarat în urmă cu doi ani. La întâlnire au fost prezenţi şi primarul oraşului Nyiregyhaza, Csabai Laszlone, şi consulul general al Ungariei la Cluj, Szilagyi Matyas.

Participanţilor le-au fost prezentate rezultatele de până acum ale proiectului, precum şi planurile de viitor, care includ, printre altele, renovarea clădirii Şcolii generale nr.13 şi amenajarea în cadrul acesteia a unui centru de consiliere şi suport tehnic pentru firmele care activează în domeniul exploatării resurselor de energie regenerabilă.

De-altfel, gospodărirea eficientă a energiei a fost tema principală a întâlnirii de azi, după care întreprinzătorii români şi maghiari au vizitat Parcul Industrial şi Staţia de alimentare cu apă de la Mărtineşti.

Tags: oameni  afaceri  romani  maghiari  
2260 vizite
Distribuie pe