Locale Altele
Vineri, 14 Iunie 2024
Vin, 14 Iun 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Promovare intensă a curselor aeriene spre Italia şi Antalya
Florin Răchitan  - Marti, 3 Iulie 2012

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, s-a întâlnit marţi cu operatorii de turism din judeţul Satu Mare pentru a stabili o strategie comună de promovare a curselor de pe Aeroportul Satu Mare spre Torino, Veneţia şi Antalya, întâlnire la care a participat şi viceprimarul municipiului Satu Mare, Marcela Papici, precum şi directorul Aeroportului Satu Mare, Nicolae Fechete.


 

Adrian Ştef a declarat că doreşte o promovare mai bună a curselor aeriene operate de pe Aeroportul Satu Mare spre Italia, respectiv Torino şi Venetia, dar şi a cursei de Antalya.

 

„Suntem singurul judeţ din zonă din care se operează curse spre Italia şi Antalya şi dorim să promovăm aceste destinaţii şi în judeţele Maramureş, Bihor şi Sălaj. Este un mare avantaj că sunt curse directe spre Torino, Veneţia, iar în Antalya ajungi în 135 de minute” - a spus preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare.


 

Adrian Ştef a cerut agenţiilor să ofere turiştilor pachete complet, să asigure pe lângă biletele de avion şi cazări la preţuri avantajoase. Preşedintele Consiliului Judeţean a anunţat că a discutat cu conducerile administraţiilor locale din judeţele Bihor, Maramureş şi Sălaj pentru a promova cele trei curse şi în aceste judeţe.

 

Zborurile spre Veneţia sunt în fiecare zi de luni şi miercuri, iar cele spre Torino în fiecare zi de marţi şi vineri. Cursele spre Veneţia pornesc la ora 17.50 din Satu Mare, cu aterizare la Veneţia la ora 19.35. Cursele decolează din Veneţia la ora 19.20 şi aterizează la Satu Mare la 22.05.
 

 

În privinţa curselor spre Torino, în zilele de marţi decolarea de pe Aeroportul Satu Mare are loc la 10.20 cu aterizare la 11.35. Cursa dinspre Torino decolează la 12.20 şi aterizează la Satu Mare la 15.20. În zilele de vineri, decolarea din Satu Mare are loc la 8.20, iar aterizarea în Veneţia la 9.35. Cursa dinspre Torino decolează la 10.20 şi aterizează la Satu Mare la ora 13.20.

 

De la lansarea curselor, gradul de ocupare a crescut de la o săptămână la alta, ajungând în prezent la aproximativ 50%.

2889 vizite
Distribuie pe