Locale Altele
Duminica, 23 Septembrie 2018
Dum, 23 Sept 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
S-a deschis ştrandul
Florin Răchitan  - Vineri, 3 August 2012

Cu mult timp înainte de ora anunţată oficial pentru deschidere, la poarta de intrare a ştrandului din Satu Mare s-au adunat sute de oameni care doreau să intre pentru a fi prezenţi la inaugurarea bazei de agrement, după mai bine de un deceniu de când a fost lăsată în paragină şi la trei ani de la începerea lucrărilor de modernizare.

 

După o întârziere zdravănă, dar motivată, panglica inaugurală a fost tăiată de patronul firmei care a concesionat ştrandul sătmărean pe 49 de ani, Vasile Ţânţaş, primarul Dorel Coica, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi senatorul Valer Marian.

 

Gazda evenimentului şi-a însoţit oaspeţii într-un tur al zonei ştrandului ce a putut fi dată în folosinţă încă de acum, explicându-le faptul că pentru finalizarea construcţiei hotelului şi celorlalte clădiri mai aşteaptă un credit bancar de trei milioane de euro şi speră să termine lucrările până anul viitor.

 

Deocamdată, sătmărenii se pot bucura de cele şase piscine amenajate în incinta ştrandului, dintre care două sunt pentru copii, o piscină cu apă termală, o piscină de agrement cu o adâncime maximă de 1,4 metri, o piscină polo, cu o adâncime maximă de 1,6 metri, şi o piscină semi-olimpică, cu o adâncime de 1,8 metri, care va fi dotată cu tobogane.

 

Preţul unui bilet a fost stabilit până la urmă la 18 lei, cu reducere de 50% pentru pensionari şi copii, ştrandul fiind deschis zilnic între 9 - 23. După ora 18 se vor acorda reduceri la preţul biletului.

 

Sătmărenii trebuie să ştie că este interzis accesul în incinta ștrandului cu răcoritoare sau mâncare, fiind permis doar consumul celor cumpărate de la spațiile comerciale din incinta zonei de agrement.
 

 

Iniţial, mulţimea a fost ţinută la poartă, iar proprietarii au vrut să perceapă taxe de intrare, dar oamenii, încurajaţi de prezenţa ziariştilor în zonă, au început să protesteze, spunând că la orice inaugurare se acordă gratuităţi, astfel că, până la urmă, unul dintre băieţii patronului, Beny Ţânţaş, a dat indicaţii bodyguarzilor de la poartă să permită accesul gratuit tuturor celor care doreau să intre.
 

 

„Poporul a ocupat ştrandul” şi în două minute după ce puhoiul de oameni a pătruns pe poartă, toate plajele cu nisip erau acoperite de pături.

11575 vizite
Distribuie pe

Se fac înscrieri la MENTORNET – programul pentru femei de afaceri
Marti, 18 Septembrie 2018
Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România implementează în perioada 21 Mai 2018 – 20 Mai 2019...   continuare

La Satu Mare se face cea mai bună bere din România!
Vineri, 3 August 2018
Ne mai desparte o săptămână de Festivalul Berii Artizanale, ce se va desfășura pentru prima dată la Satu Mare, iar organizatorii nu fac un secret din faptul că doresc să instituie...   continuare

Primul magazin Partener Enel deschis la Satu Mare
Luni, 16 Iulie 2018
Primul magazin Partener Enel din Satu Mare a fost deschis luni, astfel încât clienții persoane fizice și juridice vor beneficia de un punct dedicat de vânzări și vor putea să profite de oferte personalizate pe piața liberă atât pentru energie electrică, cât și pentru gaze naturale.   continuare

Chioșcurile de ziare, scoase la executare silită. Era ziarelor a apus la Satu Mare.
Sambata, 14 Iulie 2018
Era ziarelor a apus în județul Satu Mare. Ajunge să ne uităm pe un anunț pus pe site-ul licitatii-insolventa.ro, acolo unde sunt scoase la vânzare un număr de … 11 chioșcuri de ziare, în municipiul Satu Mare. Prețul total al acestora este de 7.834 de euro, cu valori cuprinse între 558 de euro și 1.387 de euro.   continuare

Ford Business Weeks: beneficii de exceptie pentru afacerea ta. Alege vehiculul comercial pe masura afacerii tale, la Ford West!
Vineri, 13 Iulie 2018
Vino in showroom-ul Ford West, la Business Weeks si primesti beneficii de exceptie pentru afacerea ta!   continuare