Locale Altele
Vineri, 19 Aprilie 2024
Vin, 19 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Porţilor Deschise la societatea Schlemmer România
Consiliul Judeţean, Primăria Satu Mare  - Sambata, 6 Octombrie 2012

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, şi viceprimarii municipiului Satu Mare, Marcela Papici şi Radu Roca, au participat vineri la Ziua Porţilor Deschise la societatea Schlemmer România din Parcul Industrial Vetiş.

 

Producătorul german de subansamble auto are deschisă la Satu Mare o fabrică de producere a sistemelor de protecţie a cablurilor pentru industria auto, investiţie în valoare de zece milioane euro.
 

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, s-a declarat încântat de ceea ce a văzut în fabrică, el considerând firma Schlemmer ca fiind unul dintre cei mai serioşi investitori străini în judeţul Satu Mare. De asemenea a declarat că se bucură de colaborarea dintre firmele româneşti şi cele germane, numărul lor crescând mult în ultima perioadă. Adrian Ştef a adresat cuvinte de laudă şi Asociaţiei Economice Româno-Germane pentru activitatea şi implicarea activă în economia judeţului Satu Mare.


 

Schlemmer GmbH este unul dintre principalii producători şi distribuitori mondiali de sisteme de protecţie a cablurilor, de Air & Fluid and Mechatronic Systems pentru industria auto, precum şi pentru distribuitorii de sisteme de cabluri din industrie şi comerţ en-gross, în domeniile construcţiilor de maşini şi nave. Schlemmer dispune la nivel mondial de unităţi de producţie în Italia, Spania, Turcia, Maroc, Tunisia, China, Coreea de Sud şi Brazilia, precum şi de o reţea de distribuţie şi societăţi partenere în 26 de ţări.

 

,,Putem spune fără a greşi că investiţiile germane reprezintă un pilon important pentru dezvoltarea economică a municipiului. În ultimii ani, volumul investițiilor germane în Satu Mare a crescut foarte mult. Având în vedere potențialul oferit de Satu Mare, eu personal, văd mari posibilități de colaborare. Prin Asociaţia Economică Germano-Română foarte activă, care ne-a sprijinit mult în atragerea de investiții germane, am certitudinea că vom colabora la fel de bine și pe viitor. Un atu al nostru pentru atragerea firmelor germane este comunitatea germană foarte puternică din municipiu şi judeţ. Pe această cale invit investitorii germani la o prezență și mai puternică în municipiul nostru” - a declarat viceprimarul Radu Roca.

6021 vizite
Distribuie pe