Locale Altele
Vineri, 30 Octombrie 2020
Vin, 30 Oct 2020
LocaleSportAlteleOh CanadaOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
O fermă de floarea soarelui din Canada, invadată și distrusă de hipsteri în căutarea selfie-ului perfect
Florin Răchitan  - Joi, 2 August 2018

Ceea ce la noi e lanul de rapiță pentru pițipoance dornice de poze pe Instagram, în Canada sunt câmpiile cu floarea soarelui, iar niște fermieri din provincia Ontario au făcut greșeala vieții lor când i-au invitat pe hipsteri să-și facă poze trendy pe pământurile lor.

Familia Bogle administrează de mai multe generații o fermă lângă orășelul Millgrove și cultivă, de obicei, cereale și plante oleaginoase, fiind mari producători de semințe pentru păsări domestice și exotice.

Odată la câțiva ani, atunci când sistemul de rotație a culturilor le permite, plantează câteva hectare de floarea soarelui și au observat că cei care treceau pe șoseaua națională de lângă ferma lor se opreau și făceau fotografii în care apărea în fundal și un vechi hambar zugrăvit în roșu, ce asigura aspectul rustic spectaculos pentru imaginile surprinse în zona respectivă.

Încurajați de succesul acestor instantanee, membrilor familiei Bogle le-a venit în urmă cu trei ani ideea să capitalizeze cumva acest peisaj idilic și au anunțat pe un site creat special în acest scop că își deschid ferma tuturor celor care doresc să facă ședințe foto în câmpul de floarea soarelui.

Au și amenajat o parcare ad-hoc în care încăpeau maxim 300 de mașini, au instalat toalete ecologice și percepeau o taxă de 7 dolari/persoană la intrarea pe teritoriul fermei. Afacerea a avut atunci un succes moderat, iar familia și-a rotunjit veniturile cu câteva sute de dolari.

Anul acesta au plantat din nou floarea soarelui, iar la sfârșitul lunii iulie au repetat figura, anunțând și pe rețelele de socializare că-și deschid ferma celor dornici de ”instantanee artistice”. Ceea ce a urmat nu numai că le-a depășit toate așteptările, dar s-a transformat într-un adevărat coșmar nu doar pentru ei, ci și pentru vecinii lor și autoritățile locale!

După ce o fotografie făcută la Ferma Bogle a devenit virală pe Instagram, zeci de mii de artiști autodeclarați au invadat sâmbătă zona micuțului orășel, ai cărui locuitori au descris fenomenul ca pe o invazie o zombilor. Marea majoritate soseau din Toronto, dar printre turiștii de Instagram se numărau și oameni veniți din New York sau chiar din Vancouver, adică din celălalt capăt al continentului nord-american.

Lucrurile au scăpat repede de sub control, mii de mașini parcând aiurea pe marginea șoselei naționale cu patru benzi de circulație, ce erau traversate haotic de mame cu copii, hipsteri și supermodele wannabe care, în căutarea selfie-ului perfect, călcau în picioare plantele de floarea soarelui, aruncau peste tot ambalajele de sandwhich-uri și paharele de carton din care își băuseră cafe-latte cu moccacino, după care își făceau nevoile, la propriu, în câmpul minunat în care tocmai au tras niște poze ”romantice”.

A fost inevitabil să se întâmple și accidente de circulație cu mașini bușite, portiere smulse și pietoni călcați de autovehicule în mijlocul șoselei naționale pe care o traversau cu ochii în ecranele smartphone-urilor.

Din fericire, nimeni nu a fost grav rănit, dar polițiștii locali au fost nevoiți să solicite întăriri de la colegii lor din capitala provinciei, pentru a putea să dirijeze, cât de cât, circulația în zonă.

În același timp, le-au pus în vedere familiei de fermieri că vor fi amendați drastic dacă nu pun capăt acestei nebunii, însă aceștia nu mai avea nici o autoritatea asupra vizitatorilor, care nu mai plăteau nici un fel de taxă la nimeni, iar atunci când au fost rugați să plece, unii au refuzat și chiar au devenit agresivi.

Punctul culminant al haosului a fost la ora asfințitului, când toți se îngrămădeau să prindă poza perfectă cu apus de soare, după care au plecat cu toții acasă, lăsând în urma lor un adevărat dezastru.

Familia Bogle a anunțat pe rețelele de socializare că nu-și vor mai deschide ferma niciodată pentru vizitatori, iar de atunci stau de pază la inrarea dinspre șoseaua națională și îi ”alungă” pe toți cei care se mai aventurează acolo pentru a-și poza mașinile Tesla în instantanee eco-turistice trendy. Recolta de floarea soarelui este compromisă.

Tags: floarea  soarelui  hamilton  
6900 vizite
Distribuie pe


Premierul Canadei – povestea decăderii de la Love Affair la Lavalin Affair
A mai căzut o redută a hipsterismului politic în Canada: conservatorii revin la putere în Alberta
Omagiu impresionant al ”nepoților” pentru ”bunica” tuturor din Canada
Dispută teritorială între Canada și Danemarca pentru o insuliță înghețată, rezolvată cu whisky și șnaps
Petroliștii au mers cu un convoi de camioane peste premierul Canadei
Posibil guvern minoritar și în Canada
Răzbunare canadiană: televiziunea publică a tăiat secvența din Singur Acasă 2 în care apare Donald Trump
Nevasta vrea să-l mute pe Prințul Harry în Canada, iar un lanț de fast-food le-ar oferi cafea gratis pe toată viața. N-a fost o idee prea bună ;))
Tânără musulmană fugită din Arabia Saudită, amenințată de propria familie, salvată de Canada
O revoltă națională a indigenilor paralizează Canada
Bianca Andreescu este noua stea a tenisului canadian. Tocmai a învins vedetele tenisului mondial.
Un avocat din Canada și-a deschis biroul într-o cafenea. Sau invers: a deschis o cafenea în cabinetul său.
Nu doar românii au guvernanți iresponsabili. Premierul Canadei a refuzat testarea pentru coronavirus, deși soția sa este deja infectată
Dictatura Politically Correct și #metoo: în Canada au interzis un șlagăr de Crăciun, pe motiv că promovează ”violul la prima întâlnire”
Meanwhile in Canada... O companie din Ottawa a pus în vânzare un aparat de testare rapidă Covid-19 pentru toată populația țării
Livrare de mărfuri cu dronele pentru comunitățile izolate ale indigenilor din Canada
Un refugiat sirian a ajuns în Canada după ce a fost blocat timp de opt luni într-un aeroport din Malaezia
Angajații canadieni se revoltă când patronii vor să le taie din bani pe motiv că guvernul a mărit salariul minim pe economie
Căpitanul echipei feminine de hochei a Canadei a născut o fetiță. ”Tatăl” copilului este căpitanul echipei feminine de hochei a SUA!
Patine gratis pentru toată lumea!