Locale Altele
Joi, 13 Iunie 2024
Joi, 13 Iun 2024
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Next Level Press
SM Online  - Sambata, 26 Martie 2016

După ce inițial au arestat persoana greșită, autoritățile belgiene l-au identificat și arestat joi pe cel de-al treilea terorist filmat de camerele de supraveghere din Aeroportul Zaventem din Bruxelles.

Acesta se numește Faycal Cheffou și a devenit cunoscut ca “omul cu pălărie” din celebra fotografie publicată de presa din toată lumea. El i-a însoțit pe ceilalți doi teroriști îmbrăcați în negru, având fiecare câte-o mănușă pe mâna stângă, însă, din motive încă necunoscute, el nu a detonat nici un explozibil, preferând să fugă de la fața locului.

În perioadele în care nu se ocupa cu recrutarea “refugiaților” proaspăt sosiți în Belgia pentru celula teroristă din Molenbeek, lui Faycal Cheffou îi plăcea să se joace de-a jurnalistul free-lancer, filmând materiale video în care “demasca abuzurile” autorităților, în special în relația cu comunitatea musulmană din Belgia.

În materialul video de mai jos, de exemplu, investighează un astfel de “abuz” al autorităților care nu au ținut cont de programul special de Ramadan și au servit cina într-un centru pentru refugiați înainte de ora de sfârșit a postului negru pe care îl țin musulmanii în timpul zilei. Drept pentru care, locatarii s-au revoltat și au spart tot ce le-a picat în mână în interiorul centrului de refugiați.

Spune multe despre impotența și atitudinea auto-destructivă a autorităților și a unei bune părți a opiniei publice din Europa Occidentală faptul că Faycal Cheffou era de mai mult timp în vizorul Poliției, dar singura măsură restrictivă luată împotriva sa a fost interzicerea intrării în Parcul Maximilien din Bruxelles, unde căuta mereu noi recruți din rândul comunității musulmane.

Tags: faycal cheffou  terorist  bruxelles  


1402 vizite
Distribuie pe