Locale Altele
Vineri, 22 Ianuarie 2021
Vin, 22 Ian 2021
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ghinion!
SM Online  - Duminica, 3 Aprilie 2016

În deja celebrul cartier Molenbeek din Bruxelles, cunoscut ca fiind cuibul terorismului islamist din Europa, duminică au avut loc demonstrații neautorizate, organizate atât de anti-imigranți, cât și de “antifasciști”.

Poliția a desfășurat forțe impresionante pentru a controla cele două tabere și a evita orice fel de conflicte între ele, dar tot nu a putut să oprească un Audi alb, care a intrat în viteză în mijlocul grupului de manifestanți anti-imigraționiști.

În fotografia realizată de corespondentul Agenției France Presse este surprins momentul în care polițiștii, cu armele scoase, îl somează pe șofer să oprească, dar pe acesta îl doare fix în p... și demarează în trombă pe lângă ei, în timp ce pasagerul din dreapta șoferului filmează toată scena, foarte amuzat, cu telefonul mobil.

Mașina a ajuns pe o străduță a cartierului, unde o femeie musulmană, îmbrăcată în hijab-ul tradițional, a avut ghinionul să treacă fix atunci strada. Audi n-a schițat nici o intenție de frânare și a luat-o pe capotă pe femeie, cu hijab cu tot. Scena a fost filmată de la etajul superior al unui imobil, de către un alt locatar al cartierului, care aștepta să fimeze defilarea “fasciștilor”.

Mașina a fost oprită, până la urmă de poliție, iar cei doi năzdrăvani, Redouane D. și Mohamed B., proaspăt imigrați din Africa de Nord, au fost arestați. Femeia accidentată a fost transportată la spital, unde a primit îngrijirile medicale necesare.

Tags: molenbeek  protest  femeie  accidentata  


1498 vizite
Distribuie pe