Locale Altele
Joi, 27 Februarie 2020
Joi, 27 Feb 2020
LocaleSportAlteleAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Acționari hămesiți la Daimler
SM Online  - Joi, 7 Aprilie 2016

Nu mai puțin de 5.500 acționari ai companiei germane producătoare de automobile Daimler AG s-au adunat miercuri la Berlin, la anuala Adunare Generală a Acționarilor, unde conducerea le-a dat vestea cea mare: vor primi cele mai mari dividende din istoria firmei, aproape 3,5 milioane de euro, la o valoare de 3,25 euro/acțiune.

În timp ce majoritatea acționarilor sărbătoreau dând peste cap halbele de bere, la bufetul alăturat s-a iscat o altercație între doi colegi de-ai lor.

Motivul: unul dintre ei și-a pus prea mulți crenvurști pe farfuria proprie, iar celălalt l-a admonestat, știind că organizatorii pregătiseră cu precizie nemțească doar câte doi crenvurști pentru fiecare participant la ședință.

Schimbul de replici a degenerat repede în violență, bătăușii fiind opriți de o femeie care s-a postat între ei. A fost alertată și poliția, care a trimis agenți la fața locului, iar cei doi au depus plângeri unul împotriva celuilalt.

După incident, managerul companiei Daimler, Manfred Bischoff, a tras concluzia nemțească de rigoare: “Anul viitor ori vom aduce mai mulți crenvurști, ori deloc”! 

Tags: crenvursti  bataie  daimler  
3738 vizite
Distribuie pe